„Klubrádió

Az adás tartalmából:

Mindig nagyon érdekes, amikor egy egyéni sport elitje csapatokat alkot valamilyen kritérium alapján, és az adott sportág legjobbjai csapatban küzdenek meg egymással egy trófeáért. Az ilyen jellegű küzdelmek közül talán a legnagyobb hagyománya a golfozók Ryder-kupájának van, amit a hétvégén rendeztek meg az Egyesült Államokban és a hazai csapat történelmi verést mért Európa legjobbjaira. Műsorunk első részében kibeszéljük, hogy mi jelentette a különbséget a csapatok között.

Az elmúlt egy hétben zajlott le a sportág egyik őshazájának számító Flandriában az országúti kerékpáros világbajnokság. A remek hangulatú esemény nem csak a legfontosabb szám, a férfi mezőnyverseny miatt marad emlékezetes, pedig ez a verseny is óriási csatát hozott. A nőknél viszont szenzációs versenyzéssel negyedik lett a mindössze 20 éves Vas Blanka, míg a 23 éven aluli férfiak versenyében a 21 éves Fetter Erik teljesített remekül egy olyan sportág vb-jén, amelyben néhány évvel ezelőtt még nem nagyon voltak igazán kiemelkedő magyar eredmények. A világbajnokságról Bodnár Gergővel, az Eurosport kommentátorával beszélgettünk.

Hosszabbítás - mert a meccsek a pályán nem érnek véget...
Minden kedden 15 órától hosszabbítjuk meg az elmúlt hét sporteseményeit az egyórás magazinműsor keretein belül, amelyben igyekszünk megtárgyalni majdnem minden sikert és bukást is. 
Részletesebb híreinket http://hosszabbitas.hu/ - weboldalon is elolvashatják

2021. szeptember 28. Hosszabbítás (2021. szeptember 28., kedd 15:00)
48:22
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta