„Klubrádió

Az idegenben elszenvedett vereség után, október 9-én, szombaton a zárt kapus Puskás Arénában is 1-0-ra győzte le Albánia labdarúgó-válogatottja Magyarországot, amivel az eddig is csak elméletinek mondható esélyünk már csak matematikailag maradt meg a 2022-es világbajnoki szereplésre. A miértekről és arról volt szó, mi lehet Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitányának jövője, állandó szakértőnkkel, Marosi Gergely sportújságíróval beszélgettünk.

Bemutatkozott a női kézilabda-válogatottunk kispadján az új szövetségi kapitány, Golovin Vlagyimir. Az edző, aki az elmúlt években két utánpótlás világversenyen is végső győzelemre vezette a magyar lányokat, a tervek szerint legalább a párizsi olimpiáig irányítja majd a válogatottat, így árgus szemekkel figyeltük, hogy milyen újdonságokat látunk a csapat két, könnyebb ellenfelekkel szembeni Európa-bajnoki selejtezőjén.

Hosszabbítás - mert a meccsek a pályán nem érnek véget...
Minden kedden 15 órától hosszabbítjuk meg az elmúlt hét sporteseményeit az egyórás magazinműsor keretein belül, amelyben igyekszünk megtárgyalni majdnem minden sikert és bukást is. 
Részletesebb híreinket http://hosszabbitas.hu/ - weboldalon is elolvashatják!

2021. október 12. Hosszabbítás (2021. október 12., kedd 15:00)
47:49
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta