„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

 

- Február elején veszi kezdetét az évad első Grand Slam tenisztornája, az Ausztrál Open. A viadal a koronavírus-járvány árnyékában kerül megrendezésre, a játékosok egy részére pedig már most is komoly megpróbáltatás vár, hiszen kéthetes karanténba kellett vonulniuk.
Vannak, akik nehezen bírják az ötcsillagos szállodában való létet, egyesek teniszpályás magánházat, mások fodrászt követelnek. Hogy jogosak-e a játékosok és hozzátartozóik követelései, vagy sem, hogy van-e egyáltalán értelme ilyen helyzetben egy ekkora volumenű tornát megrendezni, arról Szántó Petrával, az Eurosport tenisz kommentátorával beszélgettünk.


A műsor második részében a golf került terítékre, ennek apropója pedig nem más, mint az, hogy az Eurosport az idei esztendőtől kezdve élőben közvetíti a világ első számú golfsorozatának, a PGA Tour versenyeit.
Műsorunk vendége volt az Eurosport golf kommentátora, Németh Gergely, akivel arról beszélgettünk, hogy egy ilyen közvetítés mennyiben segítheti a sportág szélesebb körrel való megismertetését, népszerűsítését, illetve, hogy mindebben mekkora szerepe lehet egy kommentátornak.

2021. január 19. Hosszabbítás (2021. január 19., kedd 15:00)
44:55
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta