„Klubrádió

Az adás témái és vendégei:

Noha az előválasztás technikáit vitathatatlanul jó ötlet volt használni, sokak szerint az eredeti amerikai gyakorlatnak csak egy vérszegény változata bukkant fel nálunk. Amerikában ugyanis az első pillanattól kezdve vérre mennek a dolgok. El kéne még tanulni valamit?

Az ellenzéki oldalon több párt sokáig habozott ideológiailag defíniálni önmagát, részint mert féltek lejáratott jelzőket használni, lásd liberális, részint meg attól tartottak, hogy a meghatározások gyengítik az összefogást, elriasztják a szavazókat. Érdek és ideológia konferencia.

Helyszíni beszámoló a Budapest Fórumról. Nyilatkozó: Matus Vallo, Pozsony függetlenként indult főpolgármestere

A Dunakanyar lakói hullámvasútban élnek: az egykori  Bős-nagymarosi vízlépcső története óta időről időre felröppen, hogy valahol valami készül. Tavaly nyáron úgy tűnt, hogy sikerült megakadályozni a Pilismarótra tervezett kavicsbánya megnyitását, idén újra előkerült a terv. Kisorosziban pedig a szigetcsúcs lebetonozásának veszélye borzolta a kedélyeket.

Megbeszéltük a hét eseményeit Babos Attilával, a Szabad Pécs újságírójával és a Klubrádió munkatársaival, Korpás Krisztinával és Bolgár Györggyel

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2021. szeptember 18. Hetes Stúdió (2021. szeptember 18., szombat 16:05)
108:40
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter