„Klubrádió

Visszavonta a kormányzat az tesztrendeletet. A háziorvosoknak nem kell, saját zsebből tesztelniük a covidgyanús pácienseket. Interjút készítettünk Komáromi Zoltán háziorvossal, a DK politikusával.

Mennyire befolyásolják a közvélemány-kutatási eredmények Dobrev Klára és Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltek párviadalát az ellenzéki előválasztás második foirdulójában? Megkérdeztük Marián Béla közvéleménykutatót.

Nálunk járt a Klubrádióban Clément Beaune francia külügyi államtitkár. Hardy Mihály készített vele interjút.

Csenyánszky Judit Zarifa Ghafarival, a világ száz legbefolyásosabb asszonya egyikével készített interjút. Ghafari Afganisztánban volt polgármester, és megkapta a Bátor Nő elismerést is.

Szóból ért az ember - ez az egyik szlogenje a Hetes Stúdió című műsorunak, arra is utalva, hogy a műsor készítői mindent tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy érthetővé tegyék mindazt, ami a közéletben történik. Hetente kiválasztjuk a legfontosabb eseményeket és megkeressük a legbefolyásosabb szereplőket, hogy szembesítsük őket az ellenérvekkel, azokkal a szempontokkal, amelyek a napi politikai szócsatákban talán meg se hallhatóak.

 
2021. október 16. Hetes Stúdió (2021. október 16., szombat 15:00)
48:03
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter