„Köszönjük

Mekkora a nemzetközi érdeklődés az ellenzék miniszterelnök-jelöltje iránt? Szó van-e amerikai látogatásról, igaz-e, hogy az ellenzék az előválasztás óta csak ül a babérjain, nem aggályos-e, ha a Fidesz propagandának csupán az irányát változtatják meg, nem a tartalmát? Interjút hallhattak Márk-Zay Péterrel.

A társadalomnak vannak értékei, van értéktudata, politikailag viszont nagyon megosztott. Mindenesetre a maga gyanakvó módján szeretne hinni a politikának. A CEU politológusa gondolja ezt. Tóka Gáborral beszéltünk az ő blogbejegyzései és a Hvg cikke alapján a választói mentalitásról.. .

Azt az igazságot, hogy a forradalom felfalja gyerekeit, ma és nálunk úgy kell mondani, hogy a fülkeforradalom győztesei könnyen egymás zsákmányállatai lehetnek a piacon, bár a magyar piac a politika miatt csak egy torz képződmény. Folyik egy tőkekoncentráció?

A kormány egy héttel meghosszabbítja az oltási kampányt, december 5-ig lehet regisztráció nélkül vakcinához jutni. A résztvétel kétségkívül tömeges, mint sokan nem az oltástól, hanem a regisztráció nehézségeitől tartottak volna, de hát ez is csak korlátozottan lehet igaz. Józsa Márta összeállítása..

2021. november 27. Hetes Stúdió (2021. november 27., szombat 15:00)
55:00
00:00
Műsorvezetők: Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia, Hardy Mihály Szerkesztők: Bálint Judit, Herskovits Eszter