„Támogassa

A Hetes Stúdióban megbeszéltük, mit is mondott pontosan Kósa Lajos a Pegasus-ügyről: Vadai Ágnes, a Honvédelmi Bizottság DK-s tagja volt a vendégünk.

Szó volt arról, hogy szakított a kormány azzal az elgondolással, miszerint regisztrációhoz költi az oltás beadását. November 22-től kezdődik az a hét, amikor bárki bármilyen oltást megkaphat akkor is, ha csak úgy beesik az ajtón. Józsa Márta riportja.

Demeter Szilárd, a PIM, illetve PIÜ, azaz PKÜ, jobban mondva az MKA vezére (nem csoda, ha elveszünk a részletekben) nevéhez nemcsak a kultúrharc, hanem a kultúrához köthető vagyonelemek jelentős bővülése is közhető már. Halmai Róberttel, a Momentum kultúrpolitikusával próbáltuk kibogozni a szálakat.

A hét két legfontosabb nemzetközi eseménye a G20-ak római találkozója és a glasgow-i klímacsúcs volt, ezekről beszélgettünk külföldi elemzőkkel - Csernyánszky Judit riportja.

 

 
2021. november 06. Hetes Stúdió (2021. november 06., szombat 15:00)
53:46
00:00
Műsorvezetők: Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia, Hardy Mihály Szerkesztők: Bálint Judit, Herskovits Eszter