„Klubrádió

Arról beszélgettünk hallgatóinkkal, hogy mindkét miniszterelnök-jelölt, a DK-s Dobrev Klára és a Mindenki Magyarországa Mozgalom indulója, Márki-Zay Péter szerint is mozgósít a Fidesz az ellenzéki előválasztáson. Mindkét fél azt állítja, hogy a kormánypárt a másik győzelme kedvvért próbálja manipulálni a voksolást, mert könnyebb ellenfélnek tartaná a 2022-es országgyűlési választásokon. Van-e Önök között olyan, aki tapasztalt ilyen fideszes beavatkozást?

A fideszes kormány kétharmados parlamenti szavazattöbbséghez kötné a legfőbb ügyész leváltását, vagyis tovább nehezítené a posztot jelenleg betöltő Polt Péter elmozdítását egy esetleges ellenzéki választási győzelem után.

Alig több mint egy hét van hátra október 23-áig, de még mindig nem tudni, hol és milyen formában tartják meg közös ünnepi rendezvényüket az ellenzéki pártok. Nagyon úgy néz ki, hogy nem szerveznek olyan tömegdemonstrációt, amely fel vehetné a versenyt a kormánypárti Békemenettel. Önök szerint hogyan kellene ünnepelnie az ellenzéki összefogásnak október 23-án? – tettük fel a kérdést hallgatóinknak.

Ossza meg véleményét velünk a minden hétköznap más-más felvetett témáról. Hívjon minket és beszélgessen műsorvezetőnkkel!

A műsor telefonszámai: 06 1/387-8452, 06 1/387-8453            

2021. október 15. Ezitta Fórum (2021. október 15., péntek 12:15)
39:53
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Bódy Gergő, Neuman Gábor