„Klubrádió

Archívum

Keresés az archívumban

A Klubrádió karácsonya (2023. december 26., kedd 18:15)

2023. december 26., Kedd 18:15

A Klubrádió karácsonya: ráadás Beregi Péterrel II.

Ritka alkalom adódik: beszélgetést hallhattunk a magyar színjátszás egyik kiválóságával, a sok évtizeden át tévéből, rádióból és színpadról jól ismert és méltán elismert művésszel, Moór Mariannával. A művésznő ma már visszavonultan él, sok éve interjút sem ad, de most karácsonykor kivételt tett Beregi Péter és a Klubrádió hallgatói kedvéért.

A Klubrádió karácsonya (2023. december 26., kedd 17:00)

2023. december 26., Kedd 17:00

A Klubrádió karácsonya: Heni világa II. – Magyarok karácsonya a világ körül 

Karácsony másnapján  Ámon Heni olyan magyarokkal beszélgetett, akik más-más országban ünneplik a karácsonyt, és itthonról hozott hagyományaik mellé már magukra szedték a helyi szokásokat is. Ellátogattunk az Amerikai Egyesült Államokba, Finnországba és Franciaországba is.

A Klubrádió karácsonya (2023. december 25., hétfő 17:00)

2023. december 25., Hétfő 17:00

A Klubrádió karácsonya: Heni világa I. – Karácsony egykor és ma

Ámon Heni vendége először Zsurzs Kati színésznő, aki felidézte gyermekkora karácsonyait, az angyalkavárás idejét. És mesélt a család mai karácsonyairól, amikor négy unokáján ugyanazt a lelkesedést látta, amelyet maga élt át egykor. A műsor másik vendége Sándor Pál filmrendező, aki nem igazán kedveli az ünnepeket. Ennek ellenére felidézett néhány fiatalkori rendhagyó karácsonyt, és azt, miként ünnepelnek mostanában a feleségével. Egy megrendítő történetet is megosztott a hallgatókkal.

 

A Klubrádió karácsonya (2023. december 24., vasárnap 16:05)

2023. december 24., Vasárnap 16:05

A karácsony körülvesz

A Klubrádió karácsonya Bódy Gergővel. A négy órás műsorfolyamban néhány klubrádiós kollégát látott vendégül, hogy a klasszikus barkóba szabályai szerint kitalálja, hogy ők kit hoztak vendégségbe. Minden meghívott kolléga meglepetésvendége olyan oldaláról mutatkozott meg, amelyről egyáltalán nem, vagy kevéssé ismerjük. Például egy író, aki fest, egy színművész, aki borász vagy éppen egy előadóművész, aki ruhatervező is … és így tovább.