„Klubrádió
Megbeszéljük...

Vitray Tamás a YouTube-csatornájáról: Itt nem lesz aki beleszóljon, letiltson vagy megalázzon

19/06/2023 20:13

| Szerző: Klubrádió

A legendás tévés elmúlt 90 éves, fiai unszolására indít YouTube-csatornát. Szeptembertől a '70-es és '80-as évek meghatározó műsorához, a Csak ülök és mesélekhez hasonló tartalmat várhatunk. Kiváncsi vagyok, mire vagyok képes ma – mondta Vitray Tamás a Megbeszéljükben.

2023. június 19. Megbeszéljük-részlet (2023.06.19.) Vitray Tamás
14:46
00:00
Vitray Tamást a fiai noszogatták, hogy indítson YouTube-csatornát. A 90 éves tévés már többször visszavonult egy-egy időszakra, legutóbb tavasszal a Magda című, Nádor Magda operaénekest bemutató portréfilmjével tért vissza, ami Friderikusz Sándor csatornáján jelent meg, és két hónap alatt negyedmillióan látták. A családtagok ennek apropóján kérdezték meg Vitrayt, "miért megy albérletbe", miért nem indít inkább saját csatornát? – idézte fel Vitray a Megbeszéljükben, hogy hogyan is indult a projekt.

A '70-es években még fekete-fehérben, a '80-as években már színesben futó legendás Csak ülök és mesélekre fog leginkább hasonlítani a csatornán megjelenő tartalom, tehát elsősorban portrékat láthatunk majd ismert vagy épp kevésbé ismert, különleges emberekről.

Vitray idősebb fia operatőr, rendező és újságíró, a kisebbik pedig informatikus, így igazi közös munkáról lesz szó. Az első adást szeptemberre tervezik, az első forgatáson azonban már túl is vannak.

"Nem fogunk hegyeket odébb tolni, inkább a szó erejében hiszek" – mondta Vitray. Elmesélte azt is, hogy nagyfokú interaktivitást remélnek és, hogy nagyon várja, hogy nézői levelek érkezzenek.

Vitray szerint azért is izgalmas a csatorna elindítása, mert itt "nem lesz aki beleszóljon, nem lesz aki letiltsa, és nem lesz aki megalázza", kiderül mire képes most.

Az induló csatornán egyelőre két beharangozót lehet megnézni. A teljes beszélgetést pedig a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Megbeszéljük.../interjú Vitray Tamással
2023.06.19., hétfő 16:20
Riporter: Bolgár György