„Klubrádió
Kinevetsz a Végén?!

Tudósítónktól - 2019. május 25.

1/06/2019 08:57

| Szerző: Klubrádió

Na most képzeljék el, a Kinevetsz a végén öttagú társulata, ezúttal Sándor Zsuzsa ex-főbíró, Pálinkás nem Miklós, Pikó-, Borgula- és Arató András még egy nappal a választás előtt sem tudta az eredményt, bezzeg a pártközpontban!

Ezt a súlyos hiátust leszámítva nem mondtak csődöt, pedig a feldolgozott témák igencsak sokfélék voltak.

2019. június 01. Kinevetsz a Végén?! (2019. június 1., szombat 14:00)
52:24
00:00
Műsorvezetők: Borgula András
Tisztelegtek honfitársaink sportsikerein az elhízás területén. Adóztak a házelnök előtti kalapemelésnek, különösen a megengedő, már-már liberális megnyilatkozásával összefüggésben, mely szerint vannak normális homoszexuálisok is, akik arról ismerszenek meg, hogy tisztában vannak alacsonyabb rendűségükkel. Helyesnek ítélték meg azt a társadalmi igényt, mely szerint továbbra is Hajnál Tímeát kell megdönteni, nem a divatdiktátor Handó Tündét. Bíznak a Kormány bölcsességében a frissen újra alakult nem-magyar-gárda-hanem-nemzeti-légió megítélésében, és ígéretet tettek arra, hogy e kérdésben megvárják a belügyminiszter 2010-ben megkezdett kéthetes programja előkészítésének végét.

A beszélgetők határozott különbséget tudtak tenni Teréz anya és May (Május) Teréz között, akik éppúgy különböznek, mint Putyin ölelése és Soros liberális világmaffiája.

Meghatódottsággal gondoltak vissza Budai Gyulának a Trumpnál tett történelmi látogatására éppúgy, mint a Trónok harcában megjelent amerikai kávéspohárra.

Szinte hallatszott a szívük boldog dobogása a Tiborcz nehéz munkával összegürcölt 35 milliárdos vagyona, mint igazi magyar sikertörténet miatt, ellenben a Strahe bukása fölötti sírás fellendítette a papír zsebkendő gyártást.

A sok-sok további mélyenszántó gondolat és öröm részletezésére most nincs hely, de szerencsére nem marad le ezekről sem, aki meghallgatja június elsején délután kettőkor, vagy másnap reggel nyolckor az előadásból készült műsort a 92,9 MHz-en, vagy a Klubrádió honlapján. Hátha addigra rájönnek a szereplők is, mi a holnapi választás eredménye.

Kinevetsz a Végén?!
2019. június 1. szombat (ismétlés: vasárnap 08:00)