„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Takarás után színpad – Kardos Róbert az Ötösben

19/07/2020 09:27

| Szerző: Klubrádió

A beszélgetésben kitértek a pályakezdésre, a jelenlegi munkákra, valamint egy személyes, Gálvölgyi János műsorvezetőhöz kötődő történet is helyet kapott.

2020. július 17. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2020. július 17., péntek 10:00)
85:20
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János Szerkesztők: Timár Ágnes

Kardos Róbert egy gyerekkori csíny „érdemeként” ugyan beleshetett a színfalak mögé, ráadásul éppen egy Gálvölgyi Jánostól kért találkozó keretében, sokáig csak nézőként látogatta a színházakat. A középiskola befejezése után azonban rögtön az Arany János Színház stúdiójában tanult. A főiskolára harmadik próbálkozásra vették fel.

Ezenkívül azt is elmesélte a műsorban, hogy milyen fontos állomás volt az életében a Bárka Színház, és az ott töltött évek, illetve most mit jelent a számára társulati tagnak lenni a Jászai Mari Színházban.

Kardos Róbertet aktuális előadásairól is kérdezte Gálvölgyi János, valamint arról is mesélt a színművész, hogyan töltötte az időt a járvány idején. Mint kiderült, akadt mindig ház körüli teendő, de már ő is vágyott vissza a színpadra.

Az Ötösből az is kiderült, hogy vendégünk ismét a világot jelentő deszkákon tölti ideje nagy részét, jelenleg a Valahol Európában című musicalt próbálja.

Az adás második részében, ahogy megszokhatták Bóta Gábor színházkritikai rovatát hallhatták, valamint Ámon Heni gasztroblogger ajánlott különleges recepteket.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: MTI/MTVA/Zih Zsolt.

Ötös
2020.07.17. 10:00
Műsorvezető: Gálvölgyi János