„Klubrádió
Klubdélelőtt

Színésznő volt, ápolónő lett

26/07/2019 21:00

| Szerző: Klubrádió

Ezt a nem kis váltást vitte véghez a Klubdélelőtt egyik vendége, Németh Franciska. Rajta kívül beszéltünk NASA-kutatásban részt vevő neurobiológussal, festőművésszel és metálénekessel is.

2019. július 27. Klubdélelőtt (2019. július 27., szombat 09:00)
156:37
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa

Ari Csilla neurobiológus egy NASA-kutatásban vett részt Floridában. Kilenc nap a tenger mélyén egy kutatólaboratóriumban.

Németh Franciska színésznő váltott egy nagyot, ápolónő lett. 19 évesen került a Barátok közt sorozatba, mígnem gondolt egy nagyot, hátat fordított a reflektorfénynek, és jó pár éve egy kórház gyermektraumatológiai osztályán ápolónőként dolgozik. 

Albert László festőművész karrierje Franciaországban kezdődött. Egy építkezésen volt segédmunkás, itt figyeltek fel rajz tehetségére. Azóta képeivel bejárta a fél világot, még a Louvre-ban is volt kiállítása.

Gyémánt László festőművészt születésnapján köszöntöttük. 1970-ben Kölnbe utazott egy kiállításra, ahonnan aztán nem jött vissza. Innen Londonba, majd Bécsbe vitt az útja, távollétében itthon két év négy hónap börtönbüntetésre ítélték. Már több mint 30 éve Magyarországon él. 

Csihar Attila magyar metálénekes, aki világhírű lett, a világhírű norvég Mayhem együttes tagja. Súlyos témákról, gyilkosságról, templomégetésről, de családról és fizikáról is beszélgettünk vele. 

Egyedülálló küldetésre vállalkozott Kordos Szabolcs a Luxushotel, Hungary című kétkötetes könyvében. A budapesti luxusszállodák legféltettebb titkait meséli el, a hazai gazdagok és hatalmasok éjszakai útjait követi végig. Megtudhatjuk, hogyan élnek valójában a magyar elit tagjai, hol szórakoznak, és mire költik a pénzüket.

Az adást a lejátszóra kattintva hallgathatják meg. Címlapi kép: Facebook

Klubdélelőtt
2019. július 26., szombat 09:00
Műsorvezető: Kun Zsuzsa