„Klubrádió

Szavazzon: Ki kapja az Arany Zebra-díjat 2021-ben?

8/09/2021 17:57

| Szerző: Klubrádió

A 2019-es Szörp Szóda Fesztiválon osztottuk ki először a kiváló Klubrádiós teljesítményekért járó Arany Zebra-díjat. Idén is a fesztiválra tartogatjuk az átadót. A Klubrádió zsűrije mellett önök hallgatók is szavazhatnak a legjobb Klubrádiós munkatársra, így két díjat, egy szakmai és egy közönségdíjat adunk át szeptember 18-án kollégáinknak.

Az Arany Zebra díjnak már hagyománya van – hiszen ez már a harmadik alkalom, hogy kiosztjuk. 2019-ben Neuman Gábor kapta a szakmai zsűri díját, és Bolgár György a közönségdíjat. 2020-ban Para-Kovács Imre (közönségdíj) és Szénási Sándor (szakmai díj) vitte el a p̶á̶l̶m̶á̶t̶ zebrát.

 
Szénási Sándor, Para-Kovács Imre
 
Az Arany Zebra-díj 2020 nyertesei
 

Idén megint a Szörp Szóda Fesztiválon lesz a díjátadó – de nem tudjuk kiosztani, ha önök nem szavaznak. Mivel minden munkatársunk egyaránt fontos része az egésznek, ezért szeretnénk lehetőséget biztosítani arra, hogy a telefonos munkatársaktól egészen a technikusokig, bárkire lehessen szavazni - azonban csak egy emberre.

Ki volt az, akinek teljesítménye nívós, felejthetetlen volt, vagy emlékezetes műsorban volt közreműködő? Amennyiben emlékszik ilyenre, szavazzon! Szeptember 15-én, szerdán 20 óráig adhatják le a voksukat. Válasszák ki a kollégát, akit díjaznának, majd az űrlap alján nyomják meg a Küldés gombot.

 
 

Segítségül egy Klubrádiós 'Ki kicsoda? is található a honlapunkon.

Kérjük, csak egyszer szavazzon! Ezt megteheti alább a beágyazott szavazólapon vagy az alábbi linken: Arany Zebra-díj 2021