„Klubrádió

Arany Zebra-díj 2020

20/09/2020 14:10

| Szerző: Klubrádió

A Klubrádió zsűrije mellett önök, hallgatók is szavazhattak a legjobb klubrádiós munkatársra, így két díjat, egy szakmai és egy közönségdíjat adtunk át szeptember 20-án. A hallgatók szavazati alapján idén Para-Kovács Imrének jutott a díj, a szakmai  zsűri elismerését pedig Szénási Sándor kollégánk kapta.

Mivel minden munkatársunk egyaránt fontos része az egésznek, ezért szerettünk volna lehetőséget biztosítani arra, hogy a telefonos munkatársaktól egészen a technikusokig, bárkire lehessen szavazni - azonban csak egy emberre. 

Ki volt az, akinek teljesítménye nívós, felejthetetlen volt, vagy emlékezetes műsorban volt közreműködő? 

A hallgatók szavazati alapján idén Para-Kovács Imrének jutott a díj, a szakmai  zsűri pedig Szénási Sándor kollégánkat jutalmazta. 

A kiváló klubrádiós teljesítményekért járó Arany Zebra-díjat először 2019-ben a Szörp-Szóda Fesztiválon osztottuk ki, akkor Neuman Gábor és Bolgár György részesült az elismerésben.

 
Szénási Sándor és Para-Kovács Imre és a zebráik
 

Az Arany Zebra-díjat a Klubrádió szokásos őszi fesztiválján adtuk át, amelyet bár rendhagyó formában, a stúdióból, de idén is megtartottuk. Ezúttal, a járványhelyzetre tekintettel, Házi Szörp Fesztivált rendeztünk, hogy vigyázzunk egymásra.

Ezúttal nem csak hallgathatták, de nézhették is mi történik a stúdióban. Élő videós közvetítésünk felvétele alább: