„Klubrádió
Dobszerda

Salikapitány és a felelősségvállalás

25/05/2022 12:15

| Szerző: Váradi Júlia/Klubrádió

Váradi Júlia vendége ezúttal nem egy művész, mint azt többnyire megszokhatták, hanem egy sikeres cégvezető, Gazsi Zoltán volt. 

2022. május 25. Dobszerda (2022. május 25., szerda 20:00): Gazsi Zoltán
51:04
00:00
Műsorvezetők: Váradi Júlia Szerkesztők: Váradi Júlia

Hogy hogyan lehet a legmagasabb szinten elsajátítani a vezetés kultúráját, hogy mitől alakul ki az a belső biztonság, amellyel sok száz ember mindennapjait, munkáját, életszínvonalát, és az általuk létrehozott produktum minőségét tökéletes módon képes biztosítani, arról is megkérdezte Váradi Júlia Salikapitányt, egy nagy sikerű világcég magyarországi ügyvezető igazgatóját, Gazsi Zoltánt.

Az általa vezetett különleges zöldségekre, salátákra, káposztákra specializálódott vállalatra az is nagyon jellemző, hogy komoly társadalmi felelősséget vállal, vagyis támogatja többek között a Bátor Tábort, a Baltazár Színházat, a Bethesda Gyermekkórházat, a gyermekek fejlesztéséért létrejött Edisonplatformot, a Születés és szülés minőségéért szervezett sétákat, tehát csupa nagyon fontos kulturális és egészségügyi kezdeményezést. Úgy tűnik, mindennek hátterében van valami csodaféle. Ezt próbáltuk megtudni Gazsi Zoltántól, az Eisberg cég ügyvezető igazgatójától. Ő volt a Dobszerda vendége.

Dobszerda
2022. május 25. szerda 20:00
Szerkesztő-műsorvezető: Váradi Júlia