„Köszönjük,
Hangjáték

Panel – Tömbbe zárt sorsok

31/10/2022 12:16

| Szerző: Timár Ágnes/Klubrádió

 | Szerkesztő: Lőrincz Csaba

Hangjáték megélt és elnyomott vágyakról.

Ugyanolyan ajtókkal zárjuk ki, és engedjük be a világot. Különböző életeinket ugyanolyan ajtók rejtik. Vajon tényleg olyan különbözőek? Vajon máshogy zárjuk kulcsra a magányt, és máshogy várunk egy kopogást? Vagy csak annyira vagyunk mások, amennyire minden ember egyforma.

2022. november 01. Hangjáték (2022. november 01., kedd 18:00)
52:57
00:00
Szerkesztők: Sugár Ágnes

Három ember történetét ismerhetjük meg.

Hanna indulás előtt beletöri a kulcsot a zárba, így bezártságában arra kényszerül, hogy végiggondolja, vajon egyáltalán el akart-e menni a találkozóra.

Zsolt házas ember. Boldog házas. Felelősségteljes házas. Most mégis csalásra készül. Egy pár tűsarok gazdája csábítja. A cipők kopogása egyre hangosabbá válik gondolataiban, és az ütemes lépések hangjai egészen az otthonáig kísérik.

Ferenc furcsa hobbival múlatja az időt, és őrzi a múltat. Délutáni kalandjából hazatérve teájának elfogyasztása közben feleleveníti magában az életét körülölelő, megszépítő és megkeserítő apróságokat. És az apróságok óriási árnyékát vagy éppen színes lenyomatait.

Panel - Tömbbe zárt sorsok
 
Panel - Tömbbe zárt sorsok
 

A hangjátékot Nemes Takách Kata, Welker Gábor és Gálvölgyi János előadásában hallgathatják meg a fenti lejátszóra kattintva.

Panel - Hangjáték
2022. november 1. kedd 18:00
Írta és rendezte Timár Ágnes.