„Klubrádió
Szabadság, elvtársak!

Palotás Jánosnak azt tanácsolták: használt Zsigulival menjen vidékre

17/11/2019 08:00

| Szerző: Klubrádió

A Szabadság, elvtársak! műsorában a rendszerváltás kezdeteiről és az azóta eltelt évtizedekről beszélgetünk egy-egy fontos szereplő emlékeinek felidézésével. Ezúttal - immár 34. vendégként - Palotás János üzletember, egykori országgyűlési képviselő volt Szénási Sándor vendége.

2019. november 15. Szabadság, elvtársak! (2019. november 15., péntek 19:00): Palotás János
50:00
00:00
Műsorvezetők: Szénási Sándor
Már a rendszerváltás előtt sikeres üzletemberré vált, majd a csokornyakkendős közgazdász az első szabad választáson képviselő lett. Palotás János a kötelező frakciófegyelem miatt nem lett az SZDSZ tagja, az MDF politikusaként később részt vett a taxisblokád okozta krízis megoldásában.

A Szabadság, elvtársak! adásából kiderült, hogyan lehetett egy karon ülő baba segítségével ügyeket intézni a szocializmusban, hogy a kor egyik legsikeresebb vállalkozója miért nem érezte magát kapitalistának, lehetett-e 5 forintért vállalkozást venni, de Palotás János arról is mesél, miért ajánlották neki, hogy vidékre csak használt Zsigulival menjen. 

A Szabadság, elvátrsak! összes adása a Klubrádió YouTube-csatornáján is elérhető - és ha feliratkozik, nem marad le videós anyagainkról.

FELIRATKOZOM:

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallhatja meg.

Szabadság, elvtársak
2019.1115. 19:00
Műsorvezető: Szénási Sándor