„Klubrádió
Vesztegzár - veletek vagyunk!

Ötven évvel ezelőtti szerelmét keresi a Svédországban élő magyar férfi

5/05/2020 17:09

| Szerző: Klubrádió

Van olyan, hogy az ember belebotlik furcsa, mégis magával ragadó történetekbe, és ez most pont ilyen. Megesik, hogy néha a tévét sem kell bekapcsolni egy kis romantikáért: Pozsonyi Máriát keresi egykori udvarlója, Boros Sándor. Mi pedig közösen izgulunk, hogy jó véget érjen az ötven évvel ezelőtti love story.

2020. május 01. Vesztegzár / részlet, Szerelmi történet (20.05.01.)
05:01
00:00

Pozsonyi Máriát keresi Boros Sándor, aki 1972-ben emigrált Svédországba. Bár azóta ott él, mégsem bírja feledni egykori szerelmét, akivel négy éven keresztül találkozgatott Miskolcon.

Pozsonyi Mária, aki most körülbelül 68-69 éves lehet, szolnoki születésű, a nyarakat viszont nagymamájánál töltötte a borsodi városban, akkor ismerkedett meg a két fiatal.

 
 Forrás: Peggy_Marco/Pixabay
 

Azóta eltelt ötven év, a fiatalok megöregedtek, Boros Sándor eközben máshol lelt otthonra, mégsem tudja feledni egykori szerelmét. Minden vágya, hogy még életében egyszer beszélhessen telefonon Máriával.

Aki tud valamit a szolnoki születésű Pozsonyi Máriáról, vagy esetleg személyesen ismeri, kérjük, ne habozzon jelentkezni, hogy akár egy telefonbeszélgetéssel happy end lehessen a magyar szerelmi történet vége, pontosabban hosszú idő után ismét kapcsolatba kerülhessen a két ember.

Boros Sándor történetéről egy barátja, Katalin mesélt, a beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg!

A címlapkép illusztráció. Forrás: Fortepan/Urbán Tamás

Vesztegzár – veletek vagyunk!/Szerelmi történet
2020. május 1. Péntek 20.00
műsorvezető: Para-Kovács Imre