„Köszönjük,
Hetes Stúdió

Mi lesz velünk uniós források nélkül?

10/06/2023 11:55

| Szerző: Klubrádió

 | Szerkesztő: Lőrincz Csaba

A Hetes Stúdió vendégei Inotai András, Bendarzsevszkij Anton, Kovács Zoltán, és Rostoványi András voltak.

2023. június 10. Hetes Stúdió (2023. június 10., szombat 15:00)
53:39
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter

Vajon a kilépési vihar előszele, hogy a kormány már nem számol az uniós pénzekkel? Inotai Andrást, az MTA Világgazdasági Kutató Intézetének volt igazgatóját kérdeztük.

 
Inotai András
Fotó: Merész Márton
 

A fiatalok roppant érzékenyek az egymást követő világválságokra, amelyeket személyes válságokként élnek meg. Kapnak ehhez segítséget az iskolapszichológusoktól? Józsa Márta összeállítása.

Megindult-e az ukránok régóta tervezett ellentámadása? Mire számíthatunk itt a szomszédban? – Bendarzsevszkij Antont, poszt-szovjet térség szakértőjét, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatóját kérdeztük.

Ukrajnai háború
 
Ukrajnai háború
 Fotó: MTI/EPA
 

Sok-sok pénzzel a zsebükben hirdetik, jogállam van Magyarországon, ennél jobb nem is lehetne! Mi van? – a Duna Intézet villájából készített beszámolót Csernyánszky Judit.

 
Kovács Zoltán, Bolgár György, Csernyánszky Judit, Rostoványi András és Szénási Sándor
Fotó: Klubrádió/Lőrincz Csaba
 

2023. június 10. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2023. június 10., szombat 16:05)
51:19
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter

A műsor második felében megbeszéltük a hét legfontosabb eseményeit Bolgár Györggyel, Kovács Zoltánnal, az ÉS főszerkesztőjével és Rostoványi Andrással, a Népszava külpolitikai újságírójával. Ezt a vitát a Klubrádió YouTube csatornáján szombaton este 6-tól meg is nézhetik.