„Klubrádió
Útszélen

Láthatás és betekintés

18/04/2021 19:15

Mire számíthat egy elvált apa? Egy elvált férfi beszélt küzdelméről, aki gyermeke láthatását szeretné elérni. A műsor második felében pedig arra keressük a választ, hogy milyen üzenetet közvetít az a 239 roma festmény, amelyet Szabadulás címen állítottak ki a Kőfaragó utcai galériában? Vendégünk Bogdán János Amigo.

2021. április 15. Útszélen (2021. április 15., csütörtök 15:00)
45:12
00:00
Műsorvezetők: Józsa Márta Szerkesztők: Józsa Márta

Bak Gyula beszélt ötödik éve folyó küzdelméről azért, hogy láthassa fiát.

Barcsi István ügyvédje beszélt a tárgyalások szabálytalan elemeiről. Horváth István, az Elvált Apák az Érdekvédelmi Egyesületének elnöke szerint az apák társadalmi megítélése és a családban való szerepvállalása sokat javult az utóbbi időkben. Egyre inkább bekapcsolódnak a gyerekek nevelésébe, otthon maradnak velük, épp ezért megítélésüknek is változnia kell.

Fotó: Pixabay
 

Szabadulás – 239 roma festmény dohosodott évekig egy pincében. Most egy új galériában kapnak esélyt arra, hogy a közönség megcsodálhassa az ismeretlen remekműveket. Bogdán János Amigo, festőművész volt vendégünk a műsor második felében. Szerinte egy ilyen anyag "nagyon sokszínű üzenetet hordoz". Azt is hozzátette, hogy ezek az alkotások segíthetnek megérteni azt a "globális értékválságot", amely körülvesz minket. Ez az üzenet mindenkinek szól.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Útszélen
2021.04.15. 15:00
Szerkesztő/Műsorvezető: Józsa Márta