„Klubrádió
Hetes Stúdió

Kitől védjük nemzeti szuverenitásunkat, Brüsszeltől vagy Moszkvától? – Hetes ajánló

18/11/2023 12:32

| Szerző: Klubrádió

Szuverenitásvédelem Brüsszellel vagy Moszkvában szemben, nehezített pálya az önkormányzati választáson, visszatérhetnek a letelepedési kötvények, kórházostrom Gázában – ezek a Hetes Stúdió témái.

2023. november 18. Hetes Stúdió (2023. november 18., szombat 15:00)
53:17
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter

Értékválasztás kérdése, hogy kivel szemben védjük meg nemzeti szuverenitásunkat. Brüsszeltől vagy Oroszországtól? – Krekó Pétert, a Political Capital igazgatóját kérdeztük.

 
"Átvettem Szergej Lavrov barátomtól, kollégámtól a “Barátságért” kitüntetést, amit a kétoldalú kapcsolatok fejlesztése terén elért eredmények okán ítélt oda Oroszország elnöke" – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. (kép: Facebook)
 
 

Fél év múlva önkormányzati képviselőt választunk magunknak. A választási törvény ismét kényszer elé állítja a széthúzó pártokat. Meg tudják ugrani az akadályokat? A Republikon Intézet rendezvényén szakértők vitatták meg, kik járnak jól a választási rendszerben. Nem, nem az, amire gondolnak – a vitaestről Lay Viktória számolt be.

 
szavazás (kép: Pixabay)
 

Mégiscsak szeretjük a migránsokat, csak legyen pénzük? Visszatérhet az aranykötvény letelepedési program – Ligeti Miklós, a TI szakértője értelmezte a legfrissebb terveket.

 
Ligeti Miklós
 

A gázai központi kórház ostroma rengeteg kérdést vet fel. Hogy lehet megvalósítani a Hamász felszámolását úgy, hogy az ne kerüljön a civilek életébe? És hogyan lehet küzdeni a terjedő antiszemitizmus ellen? A válaszokat Jonathan S. Tobin kommentátor, a Jewish News Syndicate főszerkesztője adta meg.

 
Dési János, Bolgár György, Kocsi Ilona, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke, Szabó Brigitta, a MI Másképp szerkesztője és Csernyánszky Judit a Hetes Stúdióban. Kép: Klubrádió
 

A műsor második felében megbeszéltük a hét legfontosabb eseményeit Kocsi Ilonával, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnökével, Szabó Brigittával, a MI Másképp szerkesztőjével, valamint Dési Jánossal és Bolgár Györggyel.

2023. november 18. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2023. november 18., szombat 16:05)
52:37
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter

Ez a részt megnézhetik YouTube-csatonánkon.

Tartsanak velünk 3 órától!