„Klubrádió
Café Péntek

Ismét adásban a Café Péntek

5/06/2020 16:16

| Szerző: Klubrádió

A karanténidőszak alatt rengeteg kulturális program elmaradt, így a Klubrádió kulturális ajánlóműsora is csak a Dobszerda mellékleteként működött Kiscafé néven. Most viszont, ahogy az élet is kezd visszarázódni, pénteken esténként ismét jelentkezett Váradi Júlia Café Péntekje.

2020. június 05. Café Péntek (2020. június 05., péntek 20:00)
48:29
00:00
Műsorvezetők: Váradi Júlia Szerkesztők: Váradi Júlia
"Feltámadás júniusban" címmel IGAZI kiállítás nyílt a Godot Galériában legalább, 40 kortárs magyar alkotásból. Vendégünk a műsorban: Kozák Gábor, a Godot Galéria vezetője volt.

Pestext címen nemzetközi irodalmi fesztivál készülődik szeptemberben. Erre írtak ki irodalmi pályázatot RESET - Az irodalom most is összeköt címmel. Minderről Varga Bettivel, a fesztivál főszervezőjével beszélgettünk.

Autós mozit nyitnak Újpesten a Piac téren. A kerületiek számára ingyenes a belépés. Bedő Katalin kultúráért, oktatásért, társadalmi kapcsolatokért és kommunikációért felelős alpolgármester erről és más újpesti kulturális ötletekről mesélt nekünk.

Anton Molnar világpolgár, a Párizsban élő nemzetközi hírű - Magyarországon kevéssé ismert - festőművész kiállítása érkezik Magyarországra. Vendégünk maga Anton Molnar volt. A művész képei egy korábbi hazai kiállításáról megtekinthetők az alábbi videóban is.

Címlapi kép: Részlet Gáspár Annamária Male glaze című festményéből, mely az említett kiállításon is megtekinthető.

Café Péntek
2020. június 5. péntek 20:00
Szerkesztő-műsorvezető: Váradi Júlia