„Klubrádió
Hetes Stúdió

Időközik és változások

21/01/2023 11:54

| Szerző: Klubrádió

A hetes vendégei Ágh Attila, Kis-Benedek József, Beck György, Szabó György és Nagy Gábor voltak.

2023. január 21. Hetes Stúdió (2023. január 21., szombat 15:00)
53:13
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter

Látványos fegyverbiznisz körvonalazódik az új honvédelmi miniszter háza táján, Magyarország a térség egyik meghatározó fegyvergyártója akar lenni. Orbán pedig szajkózza az ennek ellentmondó ideológiát – Magyarország minden háborúból ki akar maradni. Csak a pénz számít? – Kis-Benedek József válaszol.

 
Kis-Benedek József
 
Kis-Benedek József, forrás:
Heti TV Youtube-csatorna
 

A legutóbbi időközi választások és a hétvégén várható újabb két választás új helyzetet teremthet, hisz a jelenleg legerősebb ellenzéki párt részvétele nélkül sikerült legyőzni a Fideszt. Marginális vagy maró kérdés? – tettük fel Ágh Attila politológusnak a kérdést.

 
Ágh Attila
Fotó: Youtube
 

Petőfit minden kurzus szereti kisajátítani magának. Teszi ezt a mostani is? Milyennek látjuk és szeretnénk látni a 200 éve született költőt, forradalmárt? A Magyar Kultúra Napjához időzítve Józsa Márta riportját hallhatták.

2023 Neumann János éve. A számítógép és a játékelmélet atyjáé. Érdemeit persze hosszasan sorolhatnánk. Ez alkalomból kerestük és Michigenben el is értük a lányát, Marina von Neumann Whitmant, aki 88. évében jár. Beck Györgyöt, a Neumann Társaság elnökét is megszólaltatta Csernyánszky Judit.

 
Szabó György, Bolgár György, Neuman Gábor, Csernyánszky Judit és Nagy Gábor
Fotó: Klubrádió
 

2023. január 21. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2023. január 21., szombat 16:05)
54:10
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter

A műsor második felében megbeszéltük a hét legfontosabb eseményeit Szabó Györggyel, a Sanoma Media Budapest egykori vezérigazgatójával és Nagy Gáborral, a HVG vezető szerkesztőjével és természetesen állandó beszélgetőtársunkkal, Bolgár Györggyel. A Klubrádió YouTube csatornáján szombaton este hattól megnézhetik felvételünket.