„Támogassa
Hetes Stúdió

Hiába mondta Darwin - Neuman Gábor jegyzete

18/02/2023 15:05

| Szerző: Neuman Gábor/Klubrádió

"Hiába mondta Darwin, hogy az állatok közül kiemelkedett az ember, mert baltát készít, azt még nem tudhatta, hogy atommal riogatja a világot, ha úgy tartja kedve."

2023. február 18. Hetes Stúdió-részlet (2023.02.18. Neuman Gábor jegyzete)
02:58
00:00

Amíg a világ egyik fele életeket ment a Közel-Keleten, a másik fele, életeket pusztít rendületlenül a Dombászban. Ez van… állati sorsunk meghatározza viselkedésünk, és hiába mondta Darwin, hogy az állatok közül kiemelkedett az ember, mert baltát készít, azt még nem tudhatta, hogy atommal riogatja a világot, ha úgy tartja kedve. Sőt. Még meg is hosszabbítja Bicskéig. Szó nincs róla, hogy kiemelkedett volna bárhonnan. Ece homo.  A pár százezer éves működésünk alatt kiirtottuk erdőink jelentős részét, az Óceánjainkat telenyomtuk olyan műanyag flakonokkal, és lebonthatatlan szeméttel, hogy állatok milliói pusztulnak el az Óceánok közepén. A föld szinte minden állatát kerítések mögé zavartuk, hogy ne élhessék addigi szabad életüket. Kiszívtuk a Földből az olajat, és a gázt, hogy jól elfüstölhessük, jókat furikázhassunk, kitermeltük a vasat és a többi fémet, hogy szép, csinos tankokat építhessünk belőlük, meg tarackokat, önjárő lövegeket, ágyukat, tankokat, atombombákat, meg mindent.  Hú, de sokra vittük. Az Orosz megtámadja az Ukránt. Testvérháború. 32-ben közel 10 millió embert éheztettek halálra, Sztálin parancsára, az oroszok. Aki nem akart éhen halni, azt agyonlőtték. Ez az orosz alternatíva. Mit gondolnak, elfelejtették az ukránok, hogy mit tettek velük az orosz testvéreik, akik Poszeidonnal támadnak. A KP.ru egészen elképesztő cikket írt a Poszeidón képességeiről: „ítéletidő-fegyvernek” nevezték, amely képes komplett városokat elpusztítani egy "radioaktív cunamival." Meg ott van a Szarmat interkontinentális rakéta, ami Putyin ú kedvence, mert az orosz elnök szerint „bárhol a világon képes lecsapni.”

Miért kell bárkit is lecsapni?

Önök félnek attól, hogy egyszer csak meglátják azt a bizonyos gombafelhőt? A hatvanas években a katonaságnál arra tanították az újoncokat, hogy ha meglátják a gombafelhőt, bújjanak be egy gödörbe, és húzzanak a fejükre egy fehér lepedőt, akkor átvészelik az atomrobbanást. Vagy igen, vagy nem. Szerencsére ezt a gyakorlatot idővel elvetették, az egész abszurditása miatt, mert ezer valahány fokban, mindegy, hogy milyen ruhában fejtesz keresztrejtvényt.

„Beszéljünk világosan, Magyarországon is fegyvergyárak fognak épülni. Fegyvergyártás lesz, repülőgép-, harcirepülőgép-gyártás lesz. A lengyelek 10 milliárdért vesznek fegyvereket, tehát egy építőiparos gondolkodhat úgy, hogy ipari csarnokot fogok építeni, csak most fegyvergyáraknak.”- mondta Lázár János az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) podcastcsatornáján, a Spakliban.

Szóval egyre inkább, és egyre nagyobb tételben. Magyarország nemcsak akkumulátor nagyhatalom lesz, hanem harcirepülőgép nagyhatalom is.

Képzeljék, milyen szép új világ bontakozik ki előttünk, magyarok előtt. Bárkit lebombázhatunk majd, és bárkit eltűntethetünk a föld színéről.

Hajrá fiúk!!!

Neuman Gábor jegyzete a Hetes Stúdió 2023. február 18-ai adásában hangzott el.