„Klubrádió
Megbeszéljük...

Hadházy: Ha nem vigyázunk, Orbán Magyországon is Oroszországot csinál

3/05/2021 21:52

| Szerző: Klubrádió/L.Cs.

"Lassan nem tudunk mást tenni, mint megszegni a törvényeket" – Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő úgy véli, hogy a tiltakozás nélkül bármikor hozhat a kormány olyan törvényt, mint Oroszországban is, hogy bárkit elvihetnek, mert kritizálja a kormányt.

2021. május 03. Megbeszéljük - részlet 21.05.03. Hadházy Ákos
10:05
00:00

Túl a tüntetészervezésért büntetésként kirótt első napi "napszámos munkán", Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Klubrádiónak beszélt arról, hogy azért fontos, hogy a tüntetéseken minél többen vegyenek részt, mert a hatalom nem büntethet meg annyi embert. Kevés embert könnyebben el tud tiporni. Megjegyezte, a hatalom fél a tüntetésektől. "Ahogy a demokrácia lassan diktatúrába megy át, lassan nem tudunk mást tenni, mint megszegni a törvényeket" – tette hozzá.

Hadházy megismételte, nem talált fogást Tamás Gáspár Miklós javaslatában, amely az ATV és a Spirit Fm bojkottjára szólít fel. Szerinte csak látszólag törvényesen vették el a frekvenciát a Klubrádió.

Szerinte az elmúlt években nagyon sok olyan pont volt, amikor az ellenzék azt mondhatta volna, hogy feláll, és nem asszisztál a kormány játékához.

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Megbeszéljük.../interjú Hadházy Ákossal
2021.05.03., hétfő 17:30
Riporter: Szénási Sándor