„Klubrádió
A lényeg

Nem akar elmenni a hozzátartozója szavazni, nagyot ígért neki az egyetemi oktató, hogy mégis megtegye

3/04/2022 16:50

| Szerző: Klubrádió/Lőrincz Csaba

Mintha arról szavaznánk, merre haladjon tovább történelmünk – véli Hammer Ferenc, az ELTE médiatanszékének docense. Ezért igyekszik mindenkit meggyőzni, hogy szavazzon. Az egyetemi docens egy voksolástól ódzkodó hozzátartozójának gáláns ajánlatot tett arra az esetre, ha most mégis elmegy szavazni.

2022. április 03. A lényeg-részlet / Interjú, Hammer Ferenc - 2022.04.03.
11:35
00:00

"Olyan ez a szavazás, mintha az ember a történelméről szavazna, hogy merre fog kanyarodni" – mondta a Klubrádiónak a választás napján Hammer Ferenc egyetemi oktató. Ezért nagyon fontos, hogy minél többen menjenek el szavazni.

A médiakutató beszélt személyes élményéről is, arról hogy egy hozzátartozója nem akar részt venni a választáson, ezért különleges ígéretet tett a számára, amit a Klubrádión keresztül újra megüzent neki. Felajánlotta, ha hozzátartozója most elmegy voksolni, és akárkinek is húzza be az ikszet, a következő választáson Hammer majd arra szavaz, akire hozzátartozója szeretné. "Ennyire súlyos a helyzet, és ez nekem megéri, ha az illető elmegy most szavazni" – mondta az ELTE BTK Média és Kommunikáció Tanszékékének docense.

A beszélgetés a Klubrádió 2022. április 3-ai választási műsorában hangzott el.

Hammer Ferenc
 
Hammer Ferenc Forrás: Facebook