„Klubrádió
Galaxis kalauz

Feléled a Panaszkórus?

31/10/2019 09:38

| Szerző: Klubrádió

A hivatalos magyar Panaszkórus feloszlott 2007-ben feloszlott, de könnyen lehet, hogy hamarosan újra megszólal. Nem valami átvitt értelemben vett ötletről van szó, a kórus nagyon is valóságos.

2019. október 30. Galaxis kalauz (2019. október 30., szerda 15:00)
46:58
00:00
Műsorvezetők: Lay Viktória, Timár Ágnes

Legutóbbi adásunkban először annak jártunk utána, érdemes-e felvenni a tempót a rohanó világgal, vagy meg lehet-e találni az arany középutat? A szakember szerint tudatosan kell időt szakítani arra, hogy offline legyünk, ami viszont nem azt jelenti, hogy nem válaszolunk egyáltalán az elektronikus leveleinkre, hanem hogy a maguk idejében válaszoljuk meg őket.

A magyarok panaszkodása világhírű. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a miénk a leghosszabb a világ panaszdalai közül. Bár 2007-ben a hivatalos magyar Panaszkórus feloszlott, érdemes nyitott füllel járni, mert lehet, hogy a közeljövőben újra összeállhatnak egy kiadós panaszkodásra. 

Legvégül arra voltunk kíváncsiak, mik azok a kérdések, amiket nem kell megválaszolnunk egy állásinterjún. Tiltott kérdés igazából nincs, hiszen minden attól függ, hogyan kapcsolódik a kérdés a munka jellegéhez. Ha nem vagyunk biztosak a kapcsolódásban, nyugodtan kérdezzünk rá az interjúztatónál, hogy ez miért fontos. Értékelni fogják, ha agilisan, karakánul visszakérdezünk.

A műsort a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: Pixabay.

Galaxis kalauz
2019.10.30. 15:00
Műsorvezető: Lay Viktória és Timár Ágnes