„Klubrádió
Ötös - Gálvölgyi Jánossal

Étteremvadász balerina a tévéből – Dobos Evelin az Ötösben

28/05/2022 10:33

| Szerző: Timár Ágnes/Klubrádió

A pénteki Ötösben Gálvölgyi János vendége Dobos Evelin színművész volt; 11 órától Bóta Gábor színházkritikai rovatát hallhatták, valamint Ámon Heni gasztroblogger ajánlott különleges recepteket.

2022. május 27. Ötös - Gálvölgyi Jánossal (2022. május 27., péntek 10:05)
95:53
00:00
Műsorvezetők: Gálvölgyi János Szerkesztők: Timár Ágnes
Dobos Evelint fiatal kora ellenére több éve ismerik – elsősorban – a tévénézők. Nem csak sorozatokban játszik, filmben is láthattuk már, de korábban műsorvezetőként is dolgozott. Habár nem színészként végzett a Színművészeti Főiskolán. A színház világa ezért is maradt ki eddig jobbára az életéből.

Dobos Evelinnek igazi mesebeli gyerekkora volt. A Nyírségben nőtt fel, egy erdő közepén. Eleinte balerinának készült. Hétéves volt, amikor Debrecenbe költöztek, a balett óráit a Csokonai Színházban folytatta. Ott került közel a színészethez. Mikor nem vették fel a Balettintézetbe, rájött, hogy talán nem is lett volna elég jó táncos. Sokáig tanácstalan volt a pályaválasztást illetően, mire eldöntötte, hogy tévés szeretne lenni. Bárdos András osztályában végzett, és hamar elkezdett riporterként és műsorvezetőként dolgozni.

A Curtiz című filmben Kertész Mihály lányát játszotta Dobos Evelin. A Napszállta kapcsán Pekingbe is eljutott a színésznő.

Munkája mellett nagy szenvedélye az evés. Nem csak bátran megkóstolja az új ételeket, és kipróbálja a különleges éttermeket, még listát is vezet róluk, hogy tudja, hova érdemes visszamenni.

Ötös – Gálvölgyi Jánossal
2022. máJus 27. péntek 10:00
Szerkesztő: Timár Ágnes