„Klubrádió
Esti gyors

Dorosz Dávid: Tarlós maradjon nyugdíjban!

12/05/2020 21:56

| Szerző: Klubrádió

A kormány végre hagyja abba a budapestiek támadását! – mondja a főpolgármester-helyettes. Tarlós István, a miniszterelnök tanácsadója fura ötletekkel állt elő.

2020. május 12. Esti gyors - részlet 20.05.12. Dorosz Dávid
00:00
00:00

Itt az ideje, hogy végre összevonják a MÁV és a Volán vállalatokat. A 3-as metró meghosszabbítása halasztható. A 2-es metró és a HÉV összekötésének nincs értelme. A fonódó villamos projekt következő ütemét sem kell sürgetni. A fogaskerekű csak turisztikai szempontból érdekes. A Libegő iránt már nincs érdeklődés. Sorolhatnánk még azokat a megállapításokat, ötleteket, amelyekkel Tarlós István volt főpolgármester állt elő, aki most Orbán Viktor Tanácsadója.

 
Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI
 

Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes erre úgy reagált: a budapestiek jól tették, hogy a legutóbbi választásokon nyugdíjba küldték a város korábbi vezetőjét. Ezek az ötletek mind a közösségi közlekedés fejlesztése ellen hatnának. Tarlós István ráadásul olyan projektek elvetését javasolja, amelyeket hivatali idejében ő is támogatott, sőt ilyenekkel kampányolt. A mostani városvezetés zöldebb Budapestet szeretne, ezért igyekszik fejleszteni a közösségi közlekedést.

Nem vették fel a kapcsolatot Tarlós Istvánnal az ötletek esetleges megtárgyalására, hiszen ő volt az, aki hagyta, hogy Orbán Viktor igyekezzék kifosztani, kivéreztetni a fővárost –közölte Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes az Esti gyorsban.

Az interjút a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás.

Esti gyors
2020.05.12. 18:00
Műsorvezető: Kárpáti Iván