„Klubrádió
Hetes Stúdió

Bokros, Jakab, egyetemisták és Orbán-párti amerikai a Hetesben

12/08/2023 12:53

| Szerző: Klubrádió

Jakab Péter, a Jobbik volt elnöke és Bokros Lajos volt pénzügyminiszter is megszólalt a Hetes Stúdióban, ahol beszéltünk az egyetemisták megélhetési gondjairól és arról is, hogy a külügyi intézetet vezető amerikai Gladden Pappin milyen érdekeket képvisel.

2023. augusztus 12. Hetes Stúdió (2023. augusztus 12., szombat 15:00)
53:57
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter

Folytattuk sorozatunkat a pártok, politikusok felkészüléséről a jövő évi uniós és önkormányzati választásokra. Sürget az idő, ezúttal Jakab Pétert, a Jobbik volt elnökét, a Nép Pártján Mozgalom alapítóját kérdeztük.

 
Jakab Péter (kép: Facebook)
 
 

Bokros Lajos volt pénzügyminisztertől a kormány gazdasági hazugságaira kérdeztünk rá.

 
Bokros Lajos
Fotó: Klubrádió/L.Cs.
 

A hátrányos helyzetű gyerekek továbbra is hátrányos megkülönböztetésben részesülnek az egyetemi felvételi során. A legfrissebb adatok azt tanúsítják, hogy évek óta, ha nem is mindenhol és nagy mértékben, de mégiscsak nő a tandíjat fizetni kénytelen diákok száma, ami gyakran épp a legnehezebb helyzetben lévőket érinti. Lay Viktória járt utána annak, mibe kerül ma Magyarországon egyetemistának lenni.

 

A magyar kormány egyáltalán nem képviseli az oroszpárti álláspontot, amikor Ukrajnáról van szó – állítja a Magyar Külügyi Intézet elnöke, Gladden Pappin, aki amerikai létére képviseli Amerikával szemben a magyar, pontosabban az orbáni hatalmi érdekeket. A Newsweekben megjelent cikke igazi hitvallás, a Csernyánszky Judit által készített interjú viszont annak bizonyítéka, milyen tökéletesen fel lehet mondani az orbáni leckét, ha egyszer valakit ilyen magas pozícióba ültetnek.

 
Gladden Pappin (b) és Dean Karalekas az MCC Feszten
Fotó: Facebook
 

2023. augusztus 12. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2023. augusztus 12., szombat 16:05)
53:09
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Csernyánszky Judit, Józsa Márta, Herskovits Eszter

Műsorunk második felében megbeszéltük a hét legfontosabb eseményeit Batka Zoltánnal, a Népszava újságírójával, Németh Andrással, a hvg újságírójával és természetesen Bolgár Györggyel.

 
Batka Zoltán, Hardy Mihály, Csernyánszky Judit szerkesztő, Bolgár György és Németh András a Hetesben.
 

Műsorunk második óráját meg is nézhetik a Klubrádió YouTube csatornáján szombaton este 6-tól.