„Klubrádió
Megbeszéljük...

Az Önök segítségével őszig biztosan folytathatjuk!

9/04/2020 17:31

| Szerző: Klubrádió

Lezárul a Klubrádió tavaszi adománygyűjtő akciója, amely március 16-án kezdődött és a kevesebb, mint négy hét alatt több ezer hallgatót mozgatott meg. Segítségükkel a csatorna szeptemberig biztosan tovább tud működni. Arató András, a Klubrádió elnöke Bolgár György műsorában köszönte meg a létfontosságú támogatást.

2020. április 09. Megbeszéljük-részlet (2020.04.09. Arató András)
07:00
00:00
Április 9-én, csütörtökön utolsó napjához ért a Klubrádió adománygyűjtő akciója. A zárónap délutánjáig 6245 hallgató 78 563 000 forintot adott össze azért, hogy a működés anyagi feltételei a következő fél évben is biztosítottak legyenek.

Arató András, a Klubrádió elnöke köszönetet mondott minden támogatónak, akik lehetővé tették, hogy idén szeptemberig ne legyen pénzügyi akadálya a rádió talpon maradásának. Az adományozott összeg lehetővé teszi, hogy őszig biztosan működhessen a csatorna, amelynek hallgatói Arató András szerint nem feledkeztek meg róla, hogy a szellemi vírusok ellen is védekezni kell.

Megjegyezte, a nagyon nehéz helyzetet okozó koronavírus terjedése idején nemhogy csökkent volna a szellemi vírusok aktivitása, hanem még fokozódni is látszik, ami ellen a Klubrádió továbbra is egyfajta szellemi vakcinaként próbál működni.

Az adománygyűjtő akció hivatalos végeredménye kedden reggel lesz meg, és ezt aznap több műsorban is közli a rádió. Addig talán még kerekedik kicsit az összeg – tette hozzá Arató.

A Klubrádió elnöke azt is hangsúlyozta, a néhány hetes gyűjtőakciók alkalmával kapott segítség mellett létfontosságúak az év közben érkező támogatások is. A hallgatók ezeket a Hadd Szóljon! Egyesület a Klubrádióért, valamint a Szabad Sávért Alapítványon keresztül juttathatják el a rádiónak, mert egyedül nem menne!

Megbeszéljük/Interjú Arató Andrással
2020. április 09., csütörtök 16.15
riporter: Bolgár György