„Klubrádió
Esti gyors

A rádió aktív – Kárpáti Iván jegyzete

16/02/2021 18:01

| Szerző: Kárpáti Iván/Klubrádió

Hogy a frekvenciánk körül, milyen újabb kavarások, taktikázások vannak, azzal egyelőre ne törődjenek. Most arra kell koncentrálni, hogy ez a mozgalom működjön.

2021. február 16. Esti gyors-részlet (2021.02.16. Kárpáti Iván jegyzete)
01:08
00:00
A Klubrádió működik. Ennél többet nem is mondhatnék.

Sűrű volt az elmúlt pár nap. Akkora volt az érdeklődés a sorsunk iránt, olyan sokan fordultak meg személyesen is nálunk tudósítani, hogy tulajdonképpen nem szomorúság, hanem egyfajta eufória maradt meg bennem. Az Önök elszántsága, amivel küzdenek azért, hogy ne veszítsenek el minket, szintén nem csökken. Döbbenetes intenzitással működik a közösség, egymást segítve, támogatva, hogy az interneten is egyre többeknek legyünk elérhetők.

Hogy a frekvenciánk körül, milyen újabb kavarások, taktikázások vannak, azzal egyelőre ne törődjenek. Most arra kell koncentrálni, hogy ez a – nem tudok rá jobb kifejezést – mozgalom működjön és minden körülmények között lehetővé tegye, hogy sokaknak szóljunk, minden létező, elérhető felületen. Hívjanak minket, írjanak nekünk, ha segítség kell és tegyék ezt a saját környezetükben is, ha már találtak megoldást, mondják el másoknak is.

Csak egymásra számíthatunk, de ez nem kevés. 

Kárpáti Iván jegyzete (mely a fenti lejátszás gombra kattintva meg is hallgatható) a jelenleg csak interneten keresztül hallható Esti gyorsban hangzott el 2021. február 16-án.

- - -

Tudta, hogy a Klubrádió élő adása immár a YouTube-on is hallgatható Magyarországról?

Iratkozzon fel a csatornánkra!

FELIRATKOZOM:

Ha pedig nincs otthoni internete, de van IPTV szolgáltatása, akár tévéből is hallgathat minket.

Amennyiben kérdése van, vagy segíteni szeretne másoknak, csatlakozzon Az internetes Klubrádió (iKlubrádió) elérését segítő csoporthoz a Facebookon.

A digitális átállásról szóló anyagainkat a Klubrádió másképp menüpontból érheti el.