„Klubrádió
Szerepvállalás

A kettesben töltött időnek ereje van

4/08/2019 16:48

| Szerző: Klubrádió

Minőségi közös program apa és gyerek közt, valamint tudatos energiafelhasználás. Ezek a Szerepvállaás augusztusi első adásának témái.

2019. augusztus 03. Szerepvállalás (2019. augusztus 03., szombat 18:00)
24:26
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori
Apaépítő – így hívják a kezdeményezést, amelynek alapítói úgy gondolják, hogy a kettesben töltött idő nemcsak a szülőknek, pároknak fontos, hanem szülő-gyermek viszonylatban is egyfajta párkapcsolatról beszélünk. Ahol a minőségi közös program fejleszti az apa és a gyerek közti együttműködést, kötődést, bizalmat és szeretetet. Örök emléket és élményt okozni – ez a célja az Apaépítőnek, amelynek programjai során a különböző kihívásokat együtt teljesítik apák és gyerekek. Az ötletgazda Nagygyörgy Miklós mesél a műsor első felében.

Őt Scherer Zsolt követi, akit az Energiakövetek programról kérdezek. Ebbe felsőoktatásban tanuló hallgatók jelentkezhetnek egy olyan óratervvel, amely élményszerűen és új szemlélettel dolgozza fel az energiatermelés, a tudatos energiafelhasználás vagy az energiatakarékosság témáját. A rendhagyó órákat pedig általános iskolák felső tagozatosainak és középiskolásoknak tartják meg.

A Szerepvállalás adása a cikk tetején található lejátszás gomb megnyomásával hallgatható meg.

Szerepvállalás
2019. augusztus 3. szombat 18:00
Műsorvezető: Bíró Bori