„Klubrádió
Szerepvállalás

Gazdálkodj vlogosan! 

14/07/2019 10:39

| Szerző: Klubrádió

Pénzügyi nevelés és sikerterápia gyerekeknek - filmes, videós eszközökkel. A Szerepvállalás ismét két klassz civil kezdeményezést mutat be.

2019. július 13. Szerepvállalás (2019. július 13., szombat 18:00)
23:19
00:00
Műsorvezetők: Bíró Bori
Játékos formában ismerkedhetnek meg alapvető pénzügyi és vállalkozáshoz kapcsolódó fogalmakkal a Gazdálkodj vlogosan! programban 11-14 évesek. A friss szemléletű, naprakész tananyag keretében a gyerekek egy vlogger (videóblogger) vállalkozás kulisszái mögé tekinthetnek be. A részletes tananyagot az egyik hazai bank önkéntes kollégái a Bridge Biznischoollal közösen dolgozták ki. Köles Gyöngyvér üzletág-igazgató avat be minket a részletekbe.

 
Önismereti Filmes Műhely
 

Két budapesti civil szervezet, az Életrevaló Egyesület és az Északi Támpont Egyesület közös programot dolgozott ki Önismereti Filmes Műhely címmel. A műhely gyermekvédelmi intézményekben élő fiatalok részére nyújt foglalkozásokat a sikerterápia eszközével. A gyerekeknek most nyári tábort szerveznek, ahol profi színészekkel közösen készítenek el egy kisfilmet.

A cél, hogy a fiatalok megtapasztalják a sikert, és hogy képesek mások által is elismert értéket létrehozni. A táborról Tóth Bálintot, az Északi Támpont Egyesület elnökét kérdeztük.

A beszélgetések meghallgathatók a cikk elején található lejátszás ikon megnyomásával.

Szerepvállalás
2019. július 13. szombat 18:00
Műsorvezető: Bíró Bori