„Köszönjük,
Hetes Stúdió

A jövőben okostelefonon is szavazhatunk – Hetes Stúdió ajánló

8/05/2021 15:00

| Szerző: Klubrádió

Gergely Zsófia várja önöket a Hetes Stúdióban, szó volt az e-demokráciáról, a járvány okozta pszichés károkról, és az úgynevezett megbízhatósági nyilatkozatról.

2021. május 08. Hetes Stúdió (2021. május 08., szombat 15:00)
105:46
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor Szerkesztők: Bálint Judit, Bálint Judit, Herskovits Eszter
Szó volt arról, ahogy az Egyensúly Intézet megújítaná a demokráciát. Az egyik javaslatuk, hogy már a 16 évesek is szavazhassanak – hogy ez miért lenne jó, arról Filippov Gábort kérdeztem.

Vendég volt az Unicef képviselője is, akivel arról beszélgettem, hogy a mostani gyerekek, akiket covid generációnak is hívnak, hogyan sérültek a járvány miatt.

Józsa Márta arról készített riportot, hogy például a bölcsödei dolgozókat is vegzálhatnák az úgynevezett megbízhatósági nyilatkozattal, de lesz külpolitika is, egy összeállítás a meggyilkolt orosz ellenzéki politikus, Boris Nyemcov lányáról.

Négy órától pedig megbeszéltük a hetet Horváth Zoltánnal, a HVG egykori címlapszerkesztőjével, Zentai Péterrel, a Klubrádió munkatársával és természetesen Bolgár Györggyel.

2021.05.08., szombat 15:00
Szerkesztő: Herskovits Eszter
Műsorvezető: Gergely Zsófia