„Vásároljon

Adások

Baranyi: A Diákváros tervét kidobták a szemétre
Megbeszéljük...

Baranyi: A Diákváros tervét kidobták a szemétre

Baranyi Krisztina szembesíteni szeretné Palkovics László minisztert eddigi kijelentéseivel Fudan-ügyben, mert, mint a IX. kerület polgármestere mondta, a legutóbbi törvényjavaslatból kiderült, „a Diákváros tervét kidobták a szemétre”. Kijelentette: népszavazáson kérdezik meg a budapestieket, hogy akarnak-e kínai elitegyetemet 540 milliárd forintos eladósodással. Azt is mondta: önkormányzati tulajdonban lévő területet nem adnak.

Ott és akkor
Klubdélelőtt

Ott és akkor

Bán János, F. Várkonyi Zsuzsa, Fábri Péter, Györe Balázs, Sodró Eliza és Vajda Júlia a Klubdélelőtt vendégei. Szombaton délelőtt Kun Zsuzsával.

Bod Péter: Ez egy választási költségvetés
Reggeli gyors

Bod Péter: Ez egy választási költségvetés

A járvány miatt az EU engedte a nagyobb költségvetési hiányt, de most már vissza kellene térni a normális ügymenethez. A magyar kormány azonban választásokra készül, ezért továbbra is szórja a pénzt, mondja az MNB volt elnöke.

Orbán: Mi térhetünk vissza először a normál élethez
A lényeg

"Mi térhetünk vissza először a normál élethez"

A magyar járványvédelem csodájáról beszélt Orbán Viktor a Kossuth rádióban. A miniszterelnök szerint Magyarország térhet vissza először a normál élethez. Ötmillió beoltottnál pedig nagyobb tömegrendezvényeket is megtarthatnak.

Orbán egy választási bukás után sem akar eltűnni
Reggeli gyors

Orbán egy választási bukás után sem akar eltűnni

Több autonómiát kapna az atomerőmű-építés felügyeletére hivatott szabályozó hatóság. A Bloomberg szerint ez megerősíti azokat az aggodalmakat, hogy Orbán célja a széleskörű befolyásolási képesség megőrzése arra az esetre, ha elveszítené a jövő évi parlamenti választást. A Financial Timespedig terjedelmes anyagban foglalkozott Karikó Katalin mRNS kutatásával és a 2004-es szabadalma körüli nehézségekkel.