„1%

Adások

Affrikáta Szarajevóban
Hangosfilm - Szélesvásznú verzió

Affrikáta Szarajevóban

Szó volt az Affrikáta című új magyar rövidfilmről és befejeztük a 20. századi úr-szolga kapcsolatot középpontba helyező filmeket és sorozatokat vizsgáló beszélgetésünket.

Fókuszban a szív
Szerepvállalás

Fókuszban a szív

Véradást szervezett a Külker Evezős Klub egy sporttársuk műtétjére; és ha egy fesztiválon egy Nagy Kék Szívvel találkozol, szelfizz vele, mert az autisták ügyét támogatod!

Anno Budapest: A tornatanár
Anno Budapest

Anno Budapest: A tornatanár

"Aki nem tudja csinálni, tanítja. És aki tanítani sem tudja, abból lesz a tornatanár." - hangzik Woody Allen klasszikusa. De tényleg így lenne?

Ovi
Útszélen

Ovi

Orosvári Zsolt a százezer forint alatti jövedelemből megélni kényszerülő, megváltozott munkaképességű ember érdekében kezdeményezett pert.

A hét mesterköpései
Hetes Stúdió

A hét mesterköpései

Rezsicsökkentés vagy rezsiemelés? Hogy áll most az ellenzéki "összefogás"? Repohár mozgalom és Orbán dallasi útja. És ma is megbeszéljük a hét eseményeit újságíró kollégáinkkal.

Verseny aszfalton és füvön
Hosszabbítás

Verseny aszfalton és füvön

A Hosszabbításban magyar érintettségű sporteseményekről volt szó: a Forma-1-es Magyar Nagydíj és a hazai labdarúgó csapatok helyzete voltak a témáink.

Magyar magyarnak barátja?
Három az igazság

Magyar magyarnak barátja?

Szénási Sándor műsorvezető ezen a héten a határon túli magyarságról beszélgetett vendégeivel Spiró György íróval, költővel és Hatos Pál történésszel, jogásszal.