„Klubrádió

Adások

Orbán Pekingben találkozik Putyinnal
Reggeli gyors

Orbán Pekingben találkozik Putyinnal

Orbán Pekingbe megy, hogy találkozzon a háborús bűnösként nyilvántartott Putyin orosz és Hszi Csin-ping kínai elnökkel – örkényi abszurd a magyar külpolitikáról.

Robbantás volt egy családi háznál, egy rendőr meghalt Esztergomban
A lényeg

Robbantás Esztergomban, egy rendőr meghalt

Rendőrségi akció közben robbanás történt egy Esztergom melletti tanyás területen szerda este. Egy rendőr és az elkövető meghalt. További 6-7 rendőr és tűzoltó sebesült meg.

Magyar György: Az OTP-nek kötelessége vizsgálni a magas összegű pénzek eredetét
Megbeszéljük...

"Az OTP-nek kötelessége vizsgálni a pénzek eredetét"

Az igazi kérdés az, hogy ha az OTP gyanús pénzmozgást észlelve feljelentést tett Karácsony Gergely főpolgármester 99 Mozgalmának finanszírozása ügyében a rendőrségnél, akkor ezen feljelentés dokumentumai hogyan kerülhettek a Magyar Nemzethez – vetette fel Magyar György ügyvéd a Megbeszéljük című műsorban. 

A Sámán dala – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

A Sámán dala – Szénási Sándor jegyzete

Dronov énekel. A kulcsszó a szeretet. Szeretem Mását. Szeretem a hazámat. Azért szeretem, mert orosz vagyok. Szeretem a hőseinket, akik megvédik az ellenség által megtámadott hazánkat. Így lesz az agresszor mártír ezen a forró, érzelemdús pétervári estén, így fakad könnyekre a hóhér.

A csipet csapat újra számolt
Kulcsrakész

A csipet csapat újra számolt

Magához tért-e az ingatlanpiac, jönnek-e a vásárlók és hirdetik-e az ingatlanaikat őrült módon az eladók? Hallgatóink kérdései mellett ezekre is választ kaptunk mai műsorunkban.

Miben más egy terapeuta, mint egy barát? És mikor van rá szükségünk? – Új témával folytatódik a Ki merem mondani
Ki merem mondani

Miben más egy terapeuta, mint egy barát?

Új témával folytatódik a Ki merem mondani. A hallgatók lelki problémáira keresnek mások számára is érvényes válaszokat Mayer Máté, pszichológus, Tarr Bence László, kulturális antropológus és a műsorvezető, Sugár Ágnes. Kérdéseiket folyamatosan várják e-mailben!

Hóhér akaszt hóhért
Dobszerda

Hóhér akaszt hóhért

Kadarkai Endre a Dobszerdában? Nem műsorvezető-cseréről van szó, Endre ezúttal a kérdezett volt.