„Köszönjük,

Adások

Karácsony 8-10 százalékos előnye behozhatatlan – véli a Republikon elnöke
Esti gyors

Horn: Karácsony előnye behozatatlan

A Republikon Intézet elnöke szerint az általuk végzett közvélemény-kutatás biztos győzelmet jósol a jelenlegi főpolgármesternek. Horn Gábor az Esti gyorsban azt mondta, valami váratlan fordulatnak kéne ahhoz történnie, hogy akár Szentkirályi, akár Vitézy legyőzze Karácsonyt.

Keresztény középosztály – Rózsa Péter jegyzete
Esti gyors

Keresztény középosztály – Rózsa Péter jegyzete

Márai Sándor a háború és a holokauszt után írt arról, hogy ebben az országban semmi nem fog addig megváltozni, amíg az úri keresztény középosztály el nem tűnik. Na most eltűnt, vagy alámerült és most újra jön? 

Magyar animátorokkal turbózott filmekkel zajlik a cannes-i filmfesztivál
A lényeg

Magyar animátorokkal zajlik a cannes-i filmfesztivál

Az Oscar-díjas Michel Hazanavicius szívhez szóló animációjának több mint a fele a Kecskemétfilm stúdiójában készült, míg a Micsoda nő! mai változatának, az Anorának a trükkjeit Budapesten végezte a KGB stúdió. Mindkettő versenyfilm Cannes-ban.

Szólj be a politikusnak!

Szólj be a politikusnak!

A Szabadság köreinek új rendezvényén Cseh Katalin, a Momentum, Dobrev Klára, a DK, és Le Marietta, az MKKP EP-listavezetője válaszoltak a közösség kérdéseire.

A világ talán legrövidebb kerékpárútja

A világ talán legrövidebb kerékpárútja

Orbán titokban migránsozott és genderezett Kecskeméten, a kormányhivatal volt fideszes képviselőt akar szakértőnek a CATL-perben Debrecenben, az Összefogás Miskolcért szövetség polgármesterjelöltje azt mondja, "ne legyünk Mészáros Lőrinc turkálója". Ez a fülke - a független helyi lapok közösségének heti lapszemléje.