„Köszönjük,

Adások

Romboló hatású lehet a francia választás
Reggeli gyors

Romboló hatású lehet a francia választás

A lepenizmust a zsigeri Amerika-ellenesség hatja át, és győzelme esetén Marine Le Pen újra ki akarja léptetni az országot a NATO katonai szervezetéből – írja a Politico.

A Vadhajtások főszerkesztője betelefonált a Klubrádióba
Megbeszéljük...

Bede Zsolt betelefonált a Klubrádióba

Csütörtök este az Ötkert nevű budapesti belvárosi szórakozóhelyen fiatalokkal bulizott Magyar Péter, aki szerint egy fizetett provokátor le akarta videózni őket, dulakodás lett a vége. A Facebookon az a hír terjed, hogy Bede Zsolt volt az, aki levideózta a Tisza Párt alelnökét. Ennek az álláspontnak adott hangot egy hallgató is a Megbeszéljük hétfői adásában. Erre reagálva Bede Zsolt is betelefonált a műsorba, cáfolta a hírt, szerinte ő sokkal jobb felvételt készített volna Magyar Péterről. 

Nem mehetünk el amellett sem, amikor a tanár a bántalmazó
Reggeli gyors

Nem mehetünk el amellett sem, amikor a tanár a bántalmazó

"Nem normális, nem veszitek észre?” – folyamatosan bántalmazott verbálisan egy kilencéves kislányt egy pedagógus. A kislány emiatt depressziós lett, és véget akart vetni az életének. Szlankó Viola, az UNICEF Magyarország gyerekjogi vezetője nyilatkozott erről a Klubrádióban.

Közösségi szerelde és az alulról jövő környezeti vizsgálatok
Szerepvállalás

Közösségi szerelde és OKÖ szeglet

Elromlott tárgyak közösségi javítása Józsefvárosban, légszennyezettség- és talajvízvizsgálat közösségi finanszírozásból Győrszentivánon. 

Córdobából a Gellérthegyre
Utcafront

Córdobából a Gellérthegyre

Córdobától a Gellérthegyig bóklásztunk az Utcafront heti adásában, közben elugrottunk a Nemzeti Múzeumhoz és megnéztük a hajdani MÉMOSZ-székházat. Begyűjtöttünk némely impressziókat a Gellérthegyen is.

Ökoközösségek
Ember a Földön - Zöldségek Nemes Takách Katával

Ökoközösségek

Összefogàs helyi szinten màsokkal egy fenntartható tàrsadalomért. Ez a célja az ökoközösségeknek. Ehhez ajànlott cselekvési terveket, megoldàsokat és tippeket az Ember a Földön adàsa a kosàrközösségektől kezdve az iskolabusz alternatívákig.