„Vásároljon

Adások

Színház – másképpen, vagy nem?
Kovátsműhely

Színház – másképpen, vagy nem?

Vasárnap 5-kor újabb daltörténettel jelentkezett a Kovátsműhely: Darvas Kristóf és Müller Péter Sziámi Remény meg félelem című dalát énekelte el Kováts Kriszta, majd először Elek Dórát, a Baltazár Színház alapítóját és vezetőjét kérdezte a sérült fiatalokból álló színtársulatról, majd a dal írója, Müller Péter Sziámi mesélt életéről és a színházzal való együttműködéséről.

Egy jelmeztervező mindennapjai
Dobszerda

Egy jelmeztervező mindennapjai

Szakács Györgyi a közelmúltban kapta meg a szakma életműdíját hosszú és gazdag jelmeztervezői karrierjéért. A Dobszerdában nemcsak egy jelmeztervező mindennapjaiba tekinthetünk be, de az is kiderül, milyen élmények vezettek ahhoz, hogy ezt a szakmát válassza vendégünk.

Reggeli gyors

"Ülősztrájkolni nem, teraszozni lehet"

Dr. Farkas Erika, a Magyar Helsinki Bizottság jogásza szerint jogsértő a korlátozás fenntartása, miközben a terasznyitással sok ember szűk tereken zsúfolódhat össze.

Márki-Zay: Nagyon megbántam, félreérthetően fogalmaztam
A lényeg

Márki-Zay: Nagyon megbántam

Hódmezővásárhelyen kétszer verte meg Lázár Jánost Márki-Zay Péter, aki az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje szeretne lenni. A Telexnek nyilatkozott arról, hogy mit gondol a saját oldaláról, a korrupcióról és a déli határkerítésről. 

Jávor Benedek: A kormány fejreállt a helyreállítási tervvel
Reggeli gyors

"A kormány fejreállt a helyreállítási tervvel"

Jávor Benedek, a főváros brüsszeli kirendeltségének vezetője szerint esély sem volt az új helyreállítási tervek megvitatására, de a pályázat részeként mindenképp közzéteszik.

Orbánnak tizenegy éve először van oka aggodalomra
Reggeli gyors

Orbánnak tizenegy éve először van oka aggodalomra

Mind nemzetközi, mind hazai téren szorult helyzetbe került Orbán Viktor a Frankfurter Rundschau szerint. A miniszterelnök helyzetét rontják az abszolót többség melletti drámai járványügyi adatok, az ellenzék egységes fellépése, valamint elszigetelődése az Európai Unióban. A lap szerint Orbán számára megkezdődött a politikai végjáték.