„Klubrádió

Adások

Áruba bocsátott életek
Uniszex

Áruba bocsátott életek

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy az érintettek számára a prostitúció választás kérdése. Pedig a nők többsége erőszakkal kerül ebbe a mai napig maffiahálózatok által irányított iparágba lelki befolyás, zsarolás vagy emberkereskedelem áldozataként. Hogy többségében miért a nők érintettek a szexiparban? Erről is szólt az Uniszex adása.

Újra az eredeti stáb kezében vannak a Népszabadság jogai
Reggeli gyors

Újra az eredeti stáb kezében a Népszabadság jogai

Levédette nepszabadsag.eu internetes címet a Népszabadság Egyesület. Kelen Károly, az egyesület elnöke szerint azért volt erre lehetőségük, mert  a jogokat birtokló Mediaworks öt évig nem használta a márkanevet, ezért az szabadon hozzáférhetővé vált.

Így betonozza be Orbán a Fidesz hatalmát 2060-ig
Reggeli gyors

Így betonozza be Orbán a Fidesz hatalmát 2060-ig

Európa legizgágább bajkeverője bejelentette, hogy 2060-ig akar kormányozni a Fidesz, és most azon dolgozik, miként betonozza be hatalmát. Az Augsburger Allgemeine Zeitung újságírója felteszi a kérdést, vajon Orbán nélkül is kivitelezhető lenne-e ez a fajta hatalmi rendszer, de ettől egyelőre nem kell tartani, teszi hozzá.

Meghalt Henry Kissinger
A lényeg

Meghalt Henry Kissinger

A volt amerikai külügyminiszter 100 évesen, saját otthonában tért örök nyugalomra.

A forgatókönyv eddig pontosan úgy zajlik, ahogy a Hamász eltervezte
Reggeli gyors

A háborúban a Hamász forgatókönyve érvényesül

A Hamász, mint a legtöbb terrorszervezet marketingben nagyon jó. Kaiser Ferenc szerint a cél az volt, hogy Izrael nemzetközi megítélését rontsák és eleve bekalkulálták, hogy ez több tízezer palesztin halálával járhat.

Európában jobbról fúj a szél
Reggeli gyors

Európában jobbról fúj a szél

A jobbközép pártok egész Európában jobbra tolódnak, ám a szavazók a bevándorlás kérdésében ahhoz a párthoz fordulnak, amelyet a legilletékesebbnek és leghitelesebbnek tartanak, és ez a radikális jobboldal. A kontinens vezető szélsőjobboldali alakjai, köztük Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Marine Le Pen francia ellenzéki vezető illendően üdvözölte is Wilders választási győzelmét. Nemzetközi lapszemle.