„Klubrádió

Adások

Termékenységvarázslás kontra szexuális zaklatás
Uniszex

Termékenységvarázslás kontra szexuális zaklatás

Néhány éve a sajtóban is téma volt, hogy a mohácsi busójáráson a hagyomány köntösébe bújva bizony zaklatások is előfordulnak, akkor megpróbálták tagadni a szervezők, hogy ilyen történt volna. Pedig a jelenség létezik, erről is szólt az Uniszex mostani adása.

Megfigyelésexport a kínai Egy övezet, egy út programban
Reggeli gyors

Megfigyelésexport a kínai Egy övezet, egy út programban

Bár világszerte buknak be Kína infrastrukturális beruházásai, az Egy övezet, egy út program így sem sikertelen, a projektek helyét egyre inkább biztonsági megállapodások veszik át, elsősorban tekintélyelvű vagy effelé hajló országokkal, köztük Magyarországgal. Nemzetközi lapszemle.

Környezetvédelmi aktivista: A gödi polgármester hárítja a felelősséget
Reggeli gyors

"A gödi polgármester hárítja a felelősséget"

Kammerer Zoltán feljelentést tett, szerinte ugyanis vagy rémhírterjesztés történt vagy környezetszennyezés – miközben utóbbi tényét hivatalos adatok bizonyítják – mondta Bodnár Zsuzsa aktivista, az Átlátszó újságírója a Reggeli gyorsban.

Orbán rendszerének kaputt
Reggeli gyors

Orbán rendszerének kaputt

Orbánnak már nem elégendő kisebb kompromisszumokat kötnie, a kegyelmi ügy saját választói körében is téma lett – mondta a Tageszeitungnak Pető Andrea. A CEU politológusa szerint egyre inkább kiviláglik, hogy a kormány nem teljesít, az ország elszegényedett, nem működik sem az oktatási, sem az egészségügyi rendszer. Az Orbán-rendszernek vége.

Virovácz: Lehet újra 400 forint az euró
Esti gyors

Virovácz: Lehet újra 400 forint az euró

A forint árfolyamára nemcsak a belső, hanem külső tényezők is hatást gyakorolnak, és a különböző kockázatok miatt – mint az EP-választás – elképzelhetőnek tartja Virovácz Péter, az ING vezető elemzője, hogy 395-400 forintra emelkedik az euró ára.

Kutyapárt: Olyan oldalát mutatta meg a Fidesz, amit eddig nem ismertünk 
Megbeszéljük...

Kutyapárt: Ismeretlen oldalát mutatta a Fidesz

Ha látja az ember, hogy végre színre lépnek és összehoznak valami nagyot olyan civilek, akikre hallgatnak az emberek, akkor tudni kell ebből nem hasznot húzni – mondta a Nagy Dávid.

Reggeli gyors

"Az új börtönök mindig megtelnek, ha nem változtatunk a büntetőpolitikán"

Időről-időre szóba kerül a nyilvánosságban, hogy milyen állapotok uralkodnak a magyar börtönökben. Sokan kerülnek be, akiknek nem feltétlenül kéne és a méltatlan körülmények nem segítik a célt, hogy jogkövető állampolgárokként jöjjenek ki. A Reggeli gyorsban erről beszélgettünk Ivány Borbálával, a Helsinki Bizottság munkatársával.