„Klubrádió

Adások

Mentorálás és fenntarthatóság
Szerepvállalás

Mentorálás és fenntarthatóság

A Szerepvállalás aktuális adásában az első témánk a roma fiatalok segítése a munkaerőpiaci elhelyezkedésben volt, a második pedig az Environmental (környezeti), Social (társadalmi) és Governance (irányítási), azaz ESG-stratégiák alkalmazása munkahelyi környezetben.

A legostobább háború?
Hetes Stúdió

A legostobább háború?

Ez egy ostoba háború, még kevésbé érezzük magunkat biztonságban, sokkal többe kerül, mint amennyit racionálisan politikailag hoz a konyhára – sommázza az oroszok Ukrajnában kezdett háborújáról a véleményét az eredetileg kanadai David J. Betz, a londoni King’s College hadi- és háborús tudományokkal foglalkozó professzora, akivel Csernyánszky Judit készített riportot a Hetes STúdió adásába.

Menza – Józsa Márta jegyzete
Útszélen

Menza – Józsa Márta jegyzete

Soha sincs korán ahhoz, hogy felnőttnek tekintsenek, ám most úgy látszik, ahhoz sincs késő, hogy felnőttként gondolják azt rólunk, hogy ne tudnánk választani tényleges, és nem kamu alternatívák közt.

A mese időtlensége – Molnár Krisztina Rita az ÖTÖS vendége
Ötös – Murányi Tündével és Kálid Artúrral

A mese időtlensége – Molnár Krisztina Rita az ÖTÖS vendége

Az ÖTÖS pénteki adásában igazi időutazásra hívtuk a hallgatókat. Legyen szó Marquez Száz év magányáról, vagy Bulgakov Mester és Margaritájáról, Wim Wenders zenbe hajló új filmjéről, a fotótörténet és az álom viszonyáról, vagy akár a szociális cirkusz lehetőségeiről.

Liberalizmus a vásznon – 25. epizód
Hangosfilm - Mozgóképizmus

Liberalizmus a vásznon – 25. epizód

A Hangosfilm – Mozgóképizmus szombati adásában maradtunk a 19. század végi Magyarországon, és a korszak térségre jellemző politikai és társadalmi hátterét elemeztük, hogy következő, a témához kapcsolódó filmünk, A napfény íze azon részleteiben is felismerjük a többlettartalmat, amelyekben eddig talán nem vettük észre.

Anno Budapest: Amikor még télen tél volt
Anno Budapest

Anno Budapest: Amikor még télen tél volt

Az 1987-es januárról, arról az emlékezetes télről még 2019 végén emlékeztünk meg két Anno Budapest-adásban is. Most, a 2024. február 25-i adásban úgy általában azokról az igazi telekről lesz szó...