„Klubrádió“

Adások

Erőszak, hazugság - Épül a rendszer
Reggeli gyors

Erőszak, hazugság - Épül a rendszer

Drótvágástól a berlini fal leomlásáig. A világsajtót is foglalkoztatja a 30 évvel ezelőtti határnyitás. A német kancellár ma Magyarországra érkezik. Nemzetközi lapszemle.

Egy civil próbálja kinyomozni, mennyi pénzt visz el az NB I-es stadion
Hetes Stúdió

Egy civil jár utána a stadion költségeinek

Megelégelte egy Haladás-szurkoló, hogy az adófizetői pénzből felépített szombathelyi stadion fenntartási költségeiről és az előzetes tanulmányokról semmit sem lehetett tudni, ezért maga kezdett utánajárni az adatoknak.

A Duna mellől a skót csodahídig
Utcafront

A Duna mellől a skót csodahídig

Szegedről indulunk és több budapesti épület, valamint az olaszliszkai emlékkert érintésével egy mérnöki csodának számító skóciai hídig jutunk az Utcafrontban.

Nőkre cserélt férfi főhősök
Hangosfilm - Szélesvásznú verzió

Nőkre cserélt férfi főhősök

A Hangosfilm – Szélesvásznú verzió szombati adásában több szempontból, és különböző példákon keresztül vizsgáltunk adaptációkat. Először is folytattuk a Paár Ádámmal a múlt héten elkezdett beszélgetést, amely a Jókai Mór regényeiből készült filmes feldolgozásokról szól; majd Baski Sándorral megvizsgáltuk azokat a filmeket, amelyekből valamilyen rejtélyes okból női verzió is készült; valamint egy olyan évfordulós filmről is szó volt, amelyet nem egyszer vittek vászonra.

Építőtáborok: munka vagy buli?
Anno Budapest

Építőtáborok: munka vagy buli?

Újabb nyári témát választott Panxnotded Miklós, az Annóban ezúttal az építőtáborokról lesz szó. Önök hogy emlékeznek: munka vagy inkább buli volt?

Mikor Couchsurfingen szexuális ajánlatot kapsz
Y - Galavits Patrik generációs műsora

Mikor Couchsurfingen szexuális ajánlatot kapsz

A sharing economyról (közösségi gazdaságról, ide tartozik az Airbnb és az Uber) beszélgettünk az Y-ban Baracsi Katalin internetjogásszal és Villányi Gergő pszichológussal.

Donáthék a tökéletes célpontok – Neuman Gábor jegyzete
Hetes Stúdió

Donáthék a tökéletes célpontok – Neuman Gábor jegyzete

Miről lehet beszélni uborkaszezonban? A legtöbben az időjárásról szoktak, de Neuman Gábor azért tesz egy kísérletet arra, hogy említsük Kövér Lászlót, a karcagi "differenciáltan intézkedő" rendőrkapitányt, a Donáth-ügyet a kormánymédiában, Thürmer Gyula indulását, az ORÖ-elnök vesztegetési botrányát, no meg Karácsony Gergelyt, aki állítólag mindent lerombol.

Ismét magyar Oscar 2020-ban? Sikeres magyar filmesek a nagyvilágban
Café Péntek

Ismét magyar Oscar 2020-ban?

Hol vagyunk jelenleg a világ kulturális térképén? Hogy indítható itthonról nemzetközileg is jegyzett karrier és milyen buktatói lehetnek? A Café Péntekben a filmvilágról.

Ami ellen nincs orvosság
Esti gyors

Ami ellen nincs orvosság

A környező országokban is megjelent már az afrikai sertéspestis. Komoly probléma, hogy nincs ellene védőoltás, gyógyítani sem lehet, csak megelőzni a fertőzést.