„Klubrádió

Adások

Három író, némi pop és búcsú Tatár Imrétől
Klubdélelőtt

Három író, némi pop és búcsú Tatár Imrétől

A Klubdélelőtt vendégei: Fazekas Gergely, zenetörténész; Rangos Katalin, újságíró; Köves József, író és Lajos Mari, gasztronómiai szakíró. A műsor elején Tatár Imrétől búcsúzunk.

Csillag: Nem cicaharc, szabaduló mutatvány Matolcsy és Varga vitája
Reggeli gyors

Csillag: Matolcsy és Varga vitája szabaduló mutatvány

A kormánytagok elkezdték szapulni saját gazdaságpolitikusaikat, így próbálva kiszabadulni az elkövetett gazdaságpolitikai hibák béklyójából, szabadulni Orbán vasmarkából és a másikból csinálni bűnbakot – véli Csillag István.

Elfajzott és díjnyertes alkotások
Café Péntek

Elfajzott és díjnyertes alkotások

"Elfajzott" művészetről, impresszionista csodáról, parádés sajtófotókról, fiatal drámaírók munkáiról és könyvfesztiválról értesülhetnek a Café Péntek hallgatói az aktuális adásból.

Se hadiipari fellegvár, se autóút, se vasút – országszerte függesztik fel a beruházásokat
Azt beszélik

Se hadiipari fellegvár, se autóút, se vasút 

Egyre-másra kecsegtetik új beruházásokkal a régiókat, miközben napról napra függesztenek fel fejlesztéseket országszerte. Hoppon maradt városokról hallhattak az Azt beszélikben.

drMáriás: Hálás lehetek Szarvas képviselő úrnak, hogy figyelmével méltatta a képeimet
Megbeszéljük...

Hogy áll a dadaizmus elkerülhetetlen győzelme?

DrMáriás furcsának találja, hogy Szarvas Attila jelen volt a később bezáratni kívánt kiállítás megnyitóján, de a politikus a helyszínen mégsem kérdezett a képekről.

Lobog a szélben a pénzeszsák – Hardy Mihály jegyzete
Esti gyors

Lobog a szélben a pénzeszsák – Hardy Mihály jegyzete

Vajon ki hiszi el, hogy az amúgy hatékonyan és jól működő ferihegyi repülőtér hirtelen megtáltosodna csak azért, mert többségi állami tulajdonba került? Senki! Álljon itt egy siralmas például a légi közlekedés területéről: 2012-ig volt itt egy állami tulajdonú nemzeti légitársaság, amit nem hogy nem mentett meg, hanem szándékosan hagyott a földbeállni ugyanez a kormány. Legalább tízezer magyar család, nagyon sok magyar munkavállaló életét tönkretéve. Úgy hívták: Malév… 

A bűn és ami mögötte van
Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával

A bűn és ami mögötte van

A martfűi rém, a Viszkis rabló vagy Repülős Gizi mind olyan ismert bűnözők, akik olyannyira a hétköznapi tudásunk, a kultúránk részévé váltak, hogy még becenevet is adtunk nekik. Hogy lesz egy bűnöző hírhedt vagy akár híres? Miért tudunk akár szemet is húnyni afelett, amit elkövetett? Miért érdekelnek bennünket egyáltalán a bűntények?