„Köszönjük

Adások

A ministráns – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

A ministráns – Szénási Sándor jegyzete

"Kirill még a sátánt is megáldja, ha kell, értve ezalatt a Sátán2-nek nevezett termonukleáris rakétát a maga 10 ezer kilométeres hatótávolságával, ami tehát elér Londonig is, és amerre ez a lövedék jár, impérium születik újjá. Gondolja ezt Kirill. Ha néha elfelejti gondolni, Putyin biztosítja arról, hogy ő helyette is gondolkodik, végtére is, amit Ferenc pápa mondott, hogy tudniillik Kirill csupán Putyin ministránsa az oltárnál, lássuk be, legalább egymás között, igaz."

Lengyelország erőt demonstrál
Reggeli gyors

Lengyelország erőt demonstrál

Lengyelország őrült tempóban fegyverkezik, és már a NATO-védelem sem elég szerintük, ezért külön megállapodás alapján rakétarendszert vettek az Egyesült Államoktól, és elrettentő gyakorlatot is tartanak. Ukrajna nem tudta elrettenteni az oroszokat, de a lengyelek Európa legerősebb hadseregévé akarják fejleszteni a sajátjukat, mondta a Reggeli gyorsban Wagner Péter biztonságpolitikai szakértő.

Magyar mentőcsapat Törökországban: ekkora beavatkozásra még sehol sem volt szükség
Reggeli gyors

Sok mindent láttak már, de ilyet még nem

Kedden  déltájban megérkezett a Hunor mentőcsoport a dél-törökországi Antakya városába. A Reggeli gyors vendége Mukics Dániel,  az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője volt.

Még sokáig nézegethetjük a plafont – Kárpáti Iván jegyzete
Esti gyors

Még sokáig nézegethetjük a plafont – Kárpáti Iván jegyzete

"Gengszterkedéssel tovább üzemeltethető a rendszer, nem utolsó sorban azért, mert mindezeken túl, még mindig az EU része vagyunk és a befektetők is tudják, hogy az utolsó pillanatban nem hagynának minket bedőlni, ahogy a görögöket is megmentették, ennél sokkal rosszabb szituációban. Szóval még sokáig nézegethetjük a plafont."

Reggeli gyors

"A kormány meghátrál az Erasmus-ügyben"

Az egyetemeket működtető alapítványokat közbeszerzés kötelessé tette a kormány, ami alapján arra következtet Martin József Péter, hogy engedni fognak az uniós nyomásnak.