„Vásároljon

Adások

Ráday Mihály díjat kap és díjat ad
Klubdélelőtt

Ráday Mihály díjat kap és díjat ad

Könyv, zene, díjak, rádió, emberek! Tartsanak szombaton délelőtt is velünk, Kun Zsuzsa megint érdekes vendégeket hívott a Klubdélelőttbe.

Egymásra találva
Café Péntek

Egymásra találva

Emlékezéssel teli műsor volt, de újdonságokat is bemutattunk: egy új spanyol filmet, valamint egy romantikus oktató videósorozatot nőknek.

Reggeli gyors

"Ilyen nagy bringás hullámot nem láttunk"

Páran igyekeznek kiélezni a feszültséget az autósok és a biciklisek között, de a bringás szervezetek szerint ez senkinek sem jó. Vannak fejlesztések, és egyre több bringás van az utakon.

Az állami bérlakásokat odaadták két egyházi szervezetnek
Reggeli rovat

Az állami bérlakásokat odaadták két egyházi szervezetnek

Az állam nem foglalkozik a szociális szempontú lakásválsággal, a héten az állami bérlakásállományt átadta két egyházi szervezetnek. Lehet pozitív kimenetele is ennek a döntésnek, de az átláthatatlan folyamat miatt még nem tudni, mi lesz a vége.

Budapesten lehetnek a futball-Eb elődöntői és döntője
A lényeg

Budapesten lehet a foci-EB döntője

Elképzelhető, hogy az elődöntőket és a döntőt az Európa Labdarúgó Szövetség - a járványügyi szempontból sokkal megengedőbb - magyarországi helyszínre költöztetné.

Dobríj vecser, Víííktor! - Hardy Mihály jegyzete
Esti gyors

Dobríj vecser, Víííktor! - Hardy Mihály jegyzete

Végre megvillanthatjuk ezeréves nemzeti értékeinket, lássa az egész világ, hogy mindenkit gyűlölünk, aki nincs velünk: a cigányokat, Soros Györgyöt és Gyurcsányt, a zsidókat és az arabokat, a szlovákokat, a trottyos vénember pápát, a migránsokat, a négereket és dafke nem térdelünk le.