„1%

Adások

Helsinki Bizottság: Nem igaz, hogy 100 ezer menedékkérő akart volna bejutni az országba
Megbeszéljük...

Van, akit 25-ször dobnak ki a határon

A kormány szerint több mint százezer "migráns" akart bejutni az országba a határkerítésnél. Szekeres Zsolt (Helsinki Bizottság) azt mondta: erről nincs szó.

A fa válthatja ki az elfogyóban lévő homokot
Reggeli gyors

A fa válthatja ki az elfogyóban lévő homokot

A homokhiány hatására az építőipar fenntartható és innovatív megoldások után kutat, így jutottak el a fából épült felhőkarcoló tervéig – mondta Dedák Dalma, a WWF Magyarország környezetpolitikai szakértője a Reggeli gyors című műsorban.

A nyugdíjasoknak ma már legalább a fele egyik napról a másikra él
Reggeli gyors

A nyugdíjasoknak fele egyik napról a másikra él

"Egy nyugdíjas fogyasztói kosara teljesen eltér az átlagtól, az ő inflációs kosaruk ugyanis az élelmiszerekre épül"  – mondta a Reggeli gyorsban Molnár László, a GKI vezérigazgatója.

A főváros kisegíti az Átriumot
Megbeszéljük...

A főváros kisegíti az Átriumot

A főváros vezetése kedden dönt arról, hogy a költségvetésből miként biztosítsanak forrásokat három budapesti színháznak – mondta Bősz Anett főpolgármester-helyettes.

Nincs itt másról szó, mint a tehetségtelen seggnyalók bosszújáról – Dési János jegyzete
Esti gyors

Nincs itt másról szó, mint a tehetségtelen seggnyalók bosszújáról – Dési János jegyzete

Az árak durván emelkednek, Magyarország kifelé szakad az Európai Unióból, a helyi jellegű diktátor meg mit tud csinálni: örök irigy és kisebbrendűségi kompexusokkal küzdő híveinek megint odavet valami kicsit. Jó, ó, a kenyér ugyan drága, de bezárattunk még egy helyet ügyesen, ravaszon, ami örömet okoz ennek a népségnek. Kis öröm, de öröm. Ha esetleg még ugyanott lopni is lehet valamit, akkor meg aztán hejehuja vidámság.

A drágulás ellenére is többen külföldön nyaralnának
Reggeli gyors

A drágulás dacára is vonzó külföld

A magyarok jó része a tartalékaihoz is hozzányúl, hogy elmehessen nyaralni – mondta Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének tiszteletbeli elnöke.